iki sene oldu balıkçı teknesiyle çıkmayalı haliç’e

hayatımda ilk defa terslenmekten tedirginim ve eğer böyle bir durum olursa söyleyecek tek bir cümlem dahi olamayacak
bekleyip göreceğiz : )
ama aynı anda aynı yerdeydik içimdekileri söylemekten başka seçeceğim yoktu
ama aynı anda aynı yerdeydik içimdekileri söylemekten başka seçeceğim yoktu
hayat bir çember
hep başa ve sona dönüyoruz kıramıyoruz bunu
ve hep bu çemberde filizlenip ölen çiçeklerimiz var
hep başa ve sona dönüyoruz kıramıyoruz bunu
ve hep bu çemberde filizlenip ölen çiçeklerimiz var
haftaya belki güzel bir merhaba ile başlarınız ina ne dersin?
başlayamasakta 6 aydır çok derinlerde bir acaba mı çözülmüş olur
başlayamasakta 6 aydır çok derinlerde bir acaba mı çözülmüş olur
zaten keşke*lerden çok acaba*ları olmamalı insanın
kendimle bile konuşamazken aylardır
...
gördüm ve çözüldüm
...
gördüm ve çözüldüm
bekliyorum
öyle bir havada gel ki
vazgeçmek mümkün olmasın
öyle bir havada gel ki
vazgeçmek mümkün olmasın
birinin peşindeyim ben; tanımsız bıraktığım birinin. sessizliğin doyurduğu, biçimli ve endişeli birinin. düşüncelerimi zapteden, kelimelerimi korkutan birinin. yanında huzurlu uyuduğum, mutlu uyandığım birinin. onunla olmakla, onunla birlikte yaşamakla gizli bir gurur duyduğum, asla kıskançlığa ya da sahiplenmeye dönüşmeyen bir tutkuyla bağlandığım birinin. onu arıyorum göğe her baktığımda; bir melek gibi uzanıp yüzüme dokunacağını tasarlıyorum. bütün aşkların payına düşen şiddetten arınmış, başkalarına aynı/ birbirimize farklı koktuğumuz bir sevginin yolu bu. cesaretimi ondan alıyorum pervasızca ve yine ona ben cesaret veriyorum mücadele ruhunda. bir sır gibi saklıyoruz misafirliğimizi. hüzün bitince geri döneceğiz çağımıza. insanlığa karışmaya hazır yapışık kalpler taşıyoruz aşkımızda. bizim aşkımız hakikaten beden gücü gerektiriyor akıl kadar. yapacak çok işimiz var. dövüşecek çok düşmanımız var. kucaklayacak çok arkadaşımız var. bizim sebebimiz bu. bizim fazlalığımız bu. belki de iksirimiz. kanayan yüzlerle çevrili bir gezegende, fırtınaya karışan bellek tozlarımızla, erdemlerimizle, ideallerimizle ayaktayız. yalan söylemiyorum
aklımdaki düşünceler
karıkız
karıkız
pompiş
rica ediyorum bu tarz cümlelerle kirletmeyelim burayı çok fazla seçenek var bunun için zira
rica tabiki et ama kimsenin ne dedigine takilma
keygine bak
keygine bak
ben insanların ne dediğini okumamak için kendime ayrı sote biryer yaptım
bir kaç kere üst üste bu tarz cümleler olunca rahatsız oldum uyarmak istedim
teşekkür ederim anlayışın için
bir kaç kere üst üste bu tarz cümleler olunca rahatsız oldum uyarmak istedim
teşekkür ederim anlayışın için
rica ederim ama buradi sosyal 1 platform ve +18
herkes herseyi yaxabilir
takilmafan keyfine bak kimse sana 1 sey demedikten sonra yoksa sikayet et engelle :7
herkes herseyi yaxabilir
takilmafan keyfine bak kimse sana 1 sey demedikten sonra yoksa sikayet et engelle :7