kestane kedisi demiş ki: |
bayılıyorum onun kitaplarına.. okuduklarınız var mı? en sevdikleriniz hangileri? ne zaman okusam iyi vakit geçiriyorum.[3500]
beklenmeyen şahit fare kapanı ölüm sessiz geldi biri ölecek gece yarısı cinayeti sonuncu kurban ölüm oyunu dört neşeli arkadaş fotoğraftaki lekeler ceset dedi ki kapı tekrar vuruldu on küçük zenci sevimli örümcek ölüden mektup var iskemlede beş ceset şampanyadaki zehir doğu expresinde cinayet benim adım ölüm ve perde indi filler de hatırlar üç perdelik cinayet koltuktaki ölü çarpık evdeki cesetler şeytan dönemeci gece gelen ölüm noel'de cinayet ölüm çığlığı roger ackroyd cinayeti elmayı yılan isırdı briç masasında cinayet cinayetler oteli ölümün sesi cesetler merdiveni son haber ölüm diken üstünde ölümün tam zamanı zehiri kim verdi işıklar sönünce acı kahve kanatların çağrısı 16:50 treni büyük dörtler |
beklenmeyen şahit hariç burdakilerin hepsini okudum, şu an 78nci romanını okuyorum zaten christie'nin.. bu büyüttüğm eserleri benim en sevdiklerim..
En son YedekteBekleyenMelek tarafından 18 Oca 2011 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
melek ben 1 tanesını okudum
ama sırf senin için 10-15 tanesını daha okuycam
ama sırf senin için 10-15 tanesını daha okuycam
senin okuduğun christienin ortalama değerdeki kitabı.. dediklerimi oku mutlaka

başlıyorum araştırmaya

tek kelimeyle "aşığım"

beklenmeyen şahit ve cinayet ilanını da okudum.. polisiye türünde yazdığı tüm romanlarını okudum yamulmuyorsam zira okumadığıma rastlamıyorum artık
kahverengi elbiseli adam'ı da tavsiye ederim, film gibi kitap zaten yapmışlar filmini zamanında

kahverengi elbiseli adam'ı da tavsiye ederim, film gibi kitap zaten yapmışlar filmini zamanında

listeye pembe evdeki ölü ve korkunç sır ıda eklemek isterim
korkunç sır ne lan, orcinal ismini de yazsana okumadıysam ki sanmıyorum, alayım
pembe evdeki ölü, vasatın biraz üstünde bence, katili bulduydum kitabın ortasında misal
gerçi okuduğum 45ini kitabı falandı tarzını yakaladımdı

pembe evdeki ölü, vasatın biraz üstünde bence, katili bulduydum kitabın ortasında misal

çoook eski basım bi kitabı valla, valideden kalma sanırım
orcinal fln kasmadan okuduydum, foto çekerim evde bakarım kapakta orjinal isim fln yazıomu die
orcinal fln kasmadan okuduydum, foto çekerim evde bakarım kapakta orjinal isim fln yazıomu die
konuyu özetle hacı, hatırlarım ben her kitabını en az 3 kere okudum a.k

kahverengili adamı sorayım bugün
az sonra kitapçıya giidicem zaten
stok yapıcam
az sonra kitapçıya giidicem zaten
stok yapıcam
piizci demiş ki: |
okuduğum kitap veya izlediim filmleri hatta kişi isimlerini hatırlayabilcek kadar hafızam olmasını çok isterdim..
[url=http://c1303.hizliresim.com/17/5/kruxn.jpg](picture)[/url] |
sonra basılan adımı fotodaki lekeler?
evet, orcinal ismi de "mrs mcginty's dead" imiş