hatta majesteleri

nadal'ın maçını izledim:) nadal'ı finale kadar kimse zorlayamaz:))) finalde biraz terletirler. önümüzdeki 3-5 sene de böyle geçer roland garros için. dünyanın gelmiş geçmiş en büyük teniscisi olmadan nadal tenisi bırakmaz:) federer'i kraliçe yapar:)
koltuk değnekleri yakın meşaleleri yakın

ekselanslarının dotunde kıllar agarmıs

koltuk degneginden kastim, sakatlik

toprakta oynayamiyo artık yaslandı bide stiline ters artık bu saattensonra beton cim dısında yarı final den fazla goremez
federer artık veteran; seneye bi son ''andre agassi'' stili son dönüş gaza gelmesi yapar; avustralya açıkta çeyrek final felan) sonra da boris becker kıvamında antrenör olur:)
wimbledonu alir fedo reyis

hangi wimbledon? 2009:)??
finale cikti aslan

kaybetti ama mucadelesi inanilmazdi
djokovic 4uncu sette 5/2 ondeyken, sampiyonluk icin tek oyun yeterliyken ust uste 5 oyun kazanip final setine tasidi maci
orda ise sete baslama avantaji olan djokovic 5/4 one gecti ve mac icin servis karsiladigi icin tum enerjisiyle aldi oyunu 6/4 ile sampiyon oldu
djokovic 4uncu sette 5/2 ondeyken, sampiyonluk icin tek oyun yeterliyken ust uste 5 oyun kazanip final setine tasidi maci
orda ise sete baslama avantaji olan djokovic 5/4 one gecti ve mac icin servis karsiladigi icin tum enerjisiyle aldi oyunu 6/4 ile sampiyon oldu
yedektebekleyenmelek demiş ki: |
kaybetti ama mucadelesi inanilmazdi
djokovic 4uncu sette 5/2 ondeyken, sampiyonluk icin tek oyun yeterliyken ust uste 5 oyun kazanip final setine tasidi maci orda ise sete baslama avantaji olan djokovic 5/4 one gecti ve mac icin servis karsiladigi icin tum enerjisiyle aldi oyunu 6/4 ile sampiyon oldu |
yedekte bekleyen melek / dha
3-0 kaybetseydi bu kadar üzülmezdim a.k
g.t djokovic
g.t djokovic

nadala kodu italyan fognini abd açıkta, hem de ne koyma
2/0 geriden gelip 3/2 aldı macı
nadal ilk kez bir grandslam maçında 2-0dan maç verdi
fognini nsdalı bu yıl 3 kez yendi, belalısı yani
beter nadal pushhgaa ashhaaaa

2/0 geriden gelip 3/2 aldı macı
nadal ilk kez bir grandslam maçında 2-0dan maç verdi
fognini nsdalı bu yıl 3 kez yendi, belalısı yani