dev maça saatler kala..
En son console-master tarafından 10 Haz 2007 02:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

En son console-master tarafından 10 Haz 2007 02:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
trt vermiyo di mi artık?
trt dışında izlemek sarmıyo..fahri ikilersiz anlatım tatsız her firsatta dile getirdigim gibi..
trt dışında izlemek sarmıyo..fahri ikilersiz anlatım tatsız her firsatta dile getirdigim gibi..
süper bi maç olacak!!!...eurosport veriyor
nadal toprak kortta affetmio ... yine affetmicek .. ama federer daha ii ..
sokakta görsem tanımam
iyi eğlenceler..

iyi eğlenceler..
nadal da psikolojyi bozunca çok affallıyor. tekniği birden gidiveriyor.
federerin turnuvadaki maçlarını izleyen varsa adamın nası kasmadan dalga geçe geçe finale yükseldiğini görür.. nadal federeri biraz koşturur ama maçı alcak kadar iyi diil ben federer rahat alır diyorum
console-master demiş ki: |
dev maça saatler kala..
(picture) |

federer e yakışır
ajoa demiş ki: |
emre kafan iyi olm senin ![]() |
ulan tenisten anlamıyorsun hala hala bıdı bıdı yazıyorsun biz sadece futbolmu seyrediyoruz senini gibi.sen giit bilye oyna

console-master demiş ki: |
ulan tenisten anlamıyorsun hala hala bıdı bıdı yazıyorsun biz sadece futbolmu seyrediyoruz senini gibi.sen giit bilye oyna ![]() |

ajoa demiş ki: |
emin ol tenis maçlarını senden iyi takip ediorumdur ![]() ![]() |
tabi tabi...
nadal alır hatta bence nadal sakat olmayıp roland garros'a katıldığı sürece federer'in kariyeri roland garros şampiyonluğu olmadan noktalanabilir aynen pete sampras gibi .
canberk demiş ki: |
tenis iki kişiyle oynanan bi oyundur.top bi o korta bi diğer korta düşer ama sonunda kazanan hep roger federer olur ![]() |
roger federer nerde kazanan oldu hep ya..karşıdaki adam nadal 8-4 önde aralarındaki karşılaşmalarda..
ikisini de seviyorum dostluk kazansın