yılın en mutlu pazar günü... 25 mayıs'ta festival sezonu açılıyor...
chill-out festival istanbul, lounge fm takipçileri ve festival tutkunlarına 2006 yılından bu yana en mutlu pazar gününü yaşatmaya devam ediyor.
8 sene boyunca müzik kalitesi, hizmet anlayışı ve özgün atmosferiyle müzikseverlerde bağımlılık yaratmış olan ve bir klasik haline gelen chill-out festival istanbul, 2014 yılında tüm bu değerlerini geliştirerek festival kültürüne sıradışı standartlar getiriyor.
geçtiğimiz yıl 15.000 müzikseveri bir araya getiren chill-out festival, istanbul’un en büyük ormanlık alanında ve doğanın tam ortasında yer alan life park’ı dev bir festival kasabasına dönüştürüyor. chill-out festival istanbul, birbirinden farklı 4 sahnede 20'den fazla müzisyen ve grubu dinleyecek olan festival katılımcılarına, 12 saat boyunca çok çeşitli sanatsal ve kültürel aktiviteleri de deneyimleme imkanı sunarak bugüne kadar alışılagelmiş kendi standartlarının bir adım ötesine geçecek...
ben o tarihte izmirdeyim lanet olsun

ama siz kaçırmayın ve benim içinde keyifli vakit geçirin tamam mı canlarım

tartışmasız en iyi türk yapımı festival...
robot rock demiş ki: |
tartışmasız en iyi türk yapımı festival... |
net
jti katkılarıyla yine oradayız,
ajansta çalışan arkadaşları bedava bilet için darlamalık
başarılı oluyor tavsiye edilir
maraton var lan o gün şansa bak amk
ben de gelcem bu sene yeter..
Alıntı: |
and many more to be annoced |
:'(
many more to be announced çok iyi çalıyor ya bu sene harika olcak
cok güzeldi geçen seneki , kamp sandalyelerini alip gitmiştik .
80630 katılımcılarına davetiye olsa)
Alıntı: |
80630 katılımcılarına davetiye olsa) |
bu yıl gitmeyi düşünüyorum bende
sene 2001, insomniac 001 adında rumeli feneri/vosvos camping'de, chill-out koyuda olan 48 saat kesintisiz devam eden festival yapmıştık..

powerslide demiş ki: |
many more to be announced çok iyi çalıyor ya bu sene harika olcak |