yeni sezon başlamış!
soundtrack canavar
http://tinyurl.com/ogw97nf
http://tinyurl.com/ogw97nf
ilk sezonun soundtrack'i ve ilk bölümün bitiş müziği üzerine tanımam. birini telefon melodisi yaptım diğerini de sürekli dinliyorum.
2.sezon çok karmaşa içinde başladı, son dakikada hikayeler birleşince biraz nefes aldık, inşallah daha sade bir anlatımla devam ederiz. dizi kendine has o kasvetli ve merak uyandıran havasını tam yakalayamamış daha
2.sezon çok karmaşa içinde başladı, son dakikada hikayeler birleşince biraz nefes aldık, inşallah daha sade bir anlatımla devam ederiz. dizi kendine has o kasvetli ve merak uyandıran havasını tam yakalayamamış daha
my least favorite life'ın hastası oldum
habire birşeyler olacak ve ben çok şaşırıp diziyi öven yazılar yazacağım diye bekledim ancak beklentileri çok yüsek tutmadan başlamam lazımmış demekki
steve mczımbırt oyuncluk konusunda kendisini aşmış
alexandra dadayaro diye bir hatun vardı 2.bölümde ben bölye birşey görmedim desem yeridir
izleyin ama beklentilerinizi benim gibi aşırı yüksek tutarsanız sarmayabilir, ağır ilerliyor malum

steve mczımbırt oyuncluk konusunda kendisini aşmış
alexandra dadayaro diye bir hatun vardı 2.bölümde ben bölye birşey görmedim desem yeridir
izleyin ama beklentilerinizi benim gibi aşırı yüksek tutarsanız sarmayabilir, ağır ilerliyor malum
müziklerin yeri zamanı fevkalade..
s02 e04 iyiydi, özellikle son 10 dk
bu sezonu beğenmek için kendimi biraz zorlamam gerekti, hem tempo yavaş, hem çok fazla çetrefilli olay örgüsü mevcut, geçen sezonki gibi akmıyor dizi
dizi sona doğru hareketlenmeye başladı
hala bir ilk sezon tadında olmasa da bir şekilde bağlıyor
hala bir ilk sezon tadında olmasa da bir şekilde bağlıyor
2. sezon ilk sezondan çok çok farklı
son bölüme kadar bekledim ama yok ya ilk sezon fark atar
ilk sezondaki oyunculuk üstüne bişey izlemedim daha
son bölüme kadar bekledim ama yok ya ilk sezon fark atar
ilk sezondaki oyunculuk üstüne bişey izlemedim daha
baygonat.
bunun yeni sezonu gelck mi
çok iyiydi ya