orjinali uk dan olma showtime in yeni dizilerinden biri. absürd bir ailenin sıradan uçuk yaşantılarını konu alan ingiliz dizisinden uyarlama olduğunu öğrendiğim amerikan komedi ağırlıklı dram dizisidir (alıntı- eksisozluk)
dizilerde genel olarak kardeşlerin birbirleriyle anlaşamadığını gördüğümüz, bu dizide ise aksine kardeşlerin birbirleriyle çok iyi derece anlaştığı dram dizisidir..
acaip beğendim. şuanda 5 bölüm internete düşmüş bulunmakta. keyifle izlenebilecek ve takip edilecek bir dizi.
dizilerde genel olarak kardeşlerin birbirleriyle anlaşamadığını gördüğümüz, bu dizide ise aksine kardeşlerin birbirleriyle çok iyi derece anlaştığı dram dizisidir..
acaip beğendim. şuanda 5 bölüm internete düşmüş bulunmakta. keyifle izlenebilecek ve takip edilecek bir dizi.
reklamını biraz daha izlersem kusucam. resmen kafamın içinde herif çocuklarını sayıyo şu anda

ilk bolumunu izledim gayet keyifliydi
ben de beğendim.
cok eglenceli kopuk bi dizi
tekrarlarini 3 defaya kadar izlettirebiliyo insana

bbc versiyonunu yayınlayan bi yer var mı?
uk versiyonunu torrentten bulabilen link versin reca ediorum
uk versiyonunu izlemedim ama us versiyonu süper . hele 10.bölümde baya bir güldük ehe .
buna da başlayalım bakalım anasını satayım
crysania demiş ki: |
buna da başlayalım bakalım anasını satayım |
kitten demiş ki: |
bbc versiyonunu yayınlayan bi yer var mı? |
kime diyoruuuuuum!!!!
henüz regular olmadım lakin ne zaman denk gelsem izlemeden edemiyorum. william h macy hayatının rolünü yakalamış olabilir, bekleyip görelim.
11i izleyelim bu gece o zaman .
emmy rossum hastasıyız...

murdockt demiş ki: |
emmy rossum hastasıyız... ![]() |
+1