kesik baş cinayetinde son dakika

berke dost hala gelmedın hacıt.. hem lezzet pesınde kosuosun hem bızım mekanı es gecıosun. topla kım varsa rakıya asdhua
haklısın kardeşim bu ara tempo inanılmaz
kısmetse önümüzdeki hafta roma'da, sonraki ay da amsterdam'da lezzet peşinde koşacağım,
tabi ki bol bol foto ile yemekseverlere eziyet edeceğim
kısmetse önümüzdeki hafta roma'da, sonraki ay da amsterdam'da lezzet peşinde koşacağım,
tabi ki bol bol foto ile yemekseverlere eziyet edeceğim

audhsaudh becerebılrsem ben de ay sonu belgrad yapcam ama bılmıorum her an denız kıyısına da ınebılırım. arada beklerım ıste taksım merkez

eskiden iki haftada bir taksimdeydim şimdi yılda 1-2'ye düştü, yol o kadar gözümde büyüyor ki
ama enerjik hissettiğim bir haftasonunda akşamüstü baskını yapabilirim

ama enerjik hissettiğim bir haftasonunda akşamüstü baskını yapabilirim

bekleriz

italya'ya gittim diye fakir gibi pizza-makarna fotosu paylaşacağımı sanmadınız herhalde
floransa şehrinin meşhur 2.2 kg'lik t-bone steak adlı çalışması ile karşınızdayız

floransa şehrinin meşhur 2.2 kg'lik t-bone steak adlı çalışması ile karşınızdayız

fiyatını da, de bi, hasetliğimiz azalsın

120 euro geçirdiler hacı

azmış

gerçekten azmışlar, 385 törkiş liras
daha şarabı saymadım
daha şarabı saymadım
amsterdam seyahatimden hafızalara kazınan bir an...

şöyle söyliiim pandemide her pazar mutfakta farklı bişey çalışıyorum, bu günkü çalışmam lahmacun, kıymalı kaşarlı pide, çaylı kek ve margerita pizza oldu. resimleri de whatsaptan atıyorum millete yakında instagram açsam yeridir ..