balık nadir mi
yazık ya=)

pişirmeyi sevmediğinden mi yapmıyorsun, yemiyor mu ekip?
zormuş öyle evet=) hamsi nasıl sevilmez anlayamıyorum ben şahsen

sen şu erkek olanı 1 h.sonu yolla benim yanıma, azcık eğitim vereyim
sefil olacak yoksa senin elinde


sen 1 kere gönder, sonra kendi gelir zâten diye düşünüyorum

gittim bu sefer ve misafir geldiğinde daha teknik ağırlıyorum
elveda :'(

melemen
pazar günü dışarda yedım
çok suyunu salmıştı
çok suyunu salmıştı
soğanlı soğansız tartışması devam mı
menemeni yumurta kırana dek harlı ateşte pişirmek ve mutlaka tereyağı ile yapmak gerek, yoksa tabakta menemen suları bir oraya bir buraya seyahat ediyor, peyniri ekmeği ıslatıyor.
menemen tdk'ya göre soğanlı, gönlüme göre soğansız olmalıdır.
menemen tdk'ya göre soğanlı, gönlüme göre soğansız olmalıdır.
b e r k e demiş ki: |
menemeni yumurta kırana dek harlı ateşte pişirmek ve mutlaka tereyağı ile yapmak gerek, yoksa tabakta menemen suları bir oraya bir buraya seyahat ediyor, peyniri ekmeği ıslatıyor.
menemen tdk'ya göre soğanlı, gönlüme göre soğansız olmalıdır. |
kesinlikle haklısın !
nerde yemiştim ki bak onu hatırlayamadım.
hatırladım
görükle'ye ada'ya gitmiştik kahvaltıya
daha doğrusu buldum postlardan
görükle'ye ada'ya gitmiştik kahvaltıya
daha doğrusu buldum postlardan

kadıköy "çay tarlası" menemeni de muhlaması da bomba. kazım koyuncu nun abeeyi zaar.
soğanlısında iddialıyım, üzerine kaşar rendelemeniz tavsiye olunur