capon yabmış
meyyy demiş ki: |
valla bugün ilk kez kabak tatlısı yapmayı denemek üzere kolları sıvadım. hazırlanan malzeme sabaha kadar dinlenecek. sonra pişirme işlemi. olursa onun tarifini veririm mesela ![]() |
çok güzel olmuştu beeee

En son meyyy tarafından 06 Ekm 2020 12:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
laphroaig demiş ki: |
fw: iki insanin ayni anda birbirine karsi hissedemedigi duygu. |
hmm. iyi demisim.
kalın eti nasıl lokum gibi pişireceğinizin tarifini versem?
denedigimde verecegim o tarifi
aşk 20 li yaşlarda güzeldi
doğru zaman doğru yer doğru insan
loreley demiş ki: |
aşk 20 li yaşlarda güzeldi |
sanırım çok haklısın... ve ben o yaşları çalışarak geçirdim maalesef.. kariyer yapmaya çalıştım. he onu da yapamadım en zirve noktada ayrı lol :/
bana sorsan ben de aşk yüzünden kariyere geç kaldım meyycim.
: ))
insanoğlu işte, hep bir şeylere geç kalıyor sanırım..
insanoğlu işte, hep bir şeylere geç kalıyor sanırım..
aynı fikirde olmayabilirsin ama önemli olan tartışsan da, kavga etsen de saygıyı yitirmemek ve uzatmamak.
şimdi düzelttiğim yazıdan güzel bir cümle:
pierrot o yaşadığımız tiplerden, ya da anlardan, muhtemelen geçip gittiklerimizden biridir. pierrot tutkuludur ama büyük tutkulara inanmaz. bir ateşle hastalandığını, veya tehlikeli şekilde iyileştiğini hisseder çünkü aşk, onun direnemeyecek ya da dayanamayacak kadar zayıf olduğu bir hastalıktır.
pierrot o yaşadığımız tiplerden, ya da anlardan, muhtemelen geçip gittiklerimizden biridir. pierrot tutkuludur ama büyük tutkulara inanmaz. bir ateşle hastalandığını, veya tehlikeli şekilde iyileştiğini hisseder çünkü aşk, onun direnemeyecek ya da dayanamayacak kadar zayıf olduğu bir hastalıktır.
nazım hikmet
kelebek misalidir aşk; anlamayana ömrü günlük, anlayana bir ömürlük!
aşk, bazen gitmekle kalmak arasında verdiğin en büyük savaştır. sevmeyenin aklı, gerçekten sevenin kalbi kazanır bu savaşı.
özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, şiirler yazdın. peki o ne yaptı ? deme. herkes kendinden sorumludur aşkta.
kelebek misalidir aşk; anlamayana ömrü günlük, anlayana bir ömürlük!
aşk, bazen gitmekle kalmak arasında verdiğin en büyük savaştır. sevmeyenin aklı, gerçekten sevenin kalbi kazanır bu savaşı.
özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, şiirler yazdın. peki o ne yaptı ? deme. herkes kendinden sorumludur aşkta.
qenan demiş ki: |
nazım hikmet
aşk; anlamayana ömrü günlük, anlayana bir ömürlük! aşk, bazen gitmekle kalmak arasında verdiğin en büyük savaştır. |
benim için özeti bu
önce 70 lik rakıyı alıyorsun, buz kavun ve beyaz peyniri de ekledıkten sonra