arabada sex yapmanın çekiciliği sadece değişik bir mekan olmasıyla açıklanamaz. işin içinde başka şeyler gizli!... cosmotürk'ün haberine göre, işin içinde yakalanma korkusunun yaratığı bir heyecan da var...
yeni araba kokusu
sadece söylenti ama, yine de bahsetmekte yarar var. fabrikadan yeni çıkmış bir arabadaki o kendine has kokuya neden olan sentetik moleküller, tüm memeli hayvanların beyinlerindeki cinsellikle ilgili bölgelere uyarıcı mesajlar gönderiyormuş.
deri koltuklar
veya pırıl pırıl nikelajlar vb. gibi lüks aksesuarlar insanların bilinçaltında sex ve güçle ilgili dürtülerin uyanmasına sebep oluyormuş.
benzin
benzin kokusunda insanın kendi vücut kokusunu hatırlatan notalar olduğu bunun da cinzel arzuları kışkırttığı ileri sürülüyor.
emniyet kemerleri
hiç kullanmadınız mı? insan yaratıcılığa her zaman açık olmalı.
-----------------------------
böle garip bi haber, yakında araba kokulu parüfmler çıkar sanırım :s
yeni araba kokusu
sadece söylenti ama, yine de bahsetmekte yarar var. fabrikadan yeni çıkmış bir arabadaki o kendine has kokuya neden olan sentetik moleküller, tüm memeli hayvanların beyinlerindeki cinsellikle ilgili bölgelere uyarıcı mesajlar gönderiyormuş.
deri koltuklar
veya pırıl pırıl nikelajlar vb. gibi lüks aksesuarlar insanların bilinçaltında sex ve güçle ilgili dürtülerin uyanmasına sebep oluyormuş.
benzin
benzin kokusunda insanın kendi vücut kokusunu hatırlatan notalar olduğu bunun da cinzel arzuları kışkırttığı ileri sürülüyor.
emniyet kemerleri
hiç kullanmadınız mı? insan yaratıcılığa her zaman açık olmalı.
-----------------------------
böle garip bi haber, yakında araba kokulu parüfmler çıkar sanırım :s
arabada hiç sevişmedim.
arabada sevişme videosu bile izlemem
net ..
arabada sevişme videosu bile izlemem
net ..
yahu ülkem insanın %50 den fazlası hüzünlü31ci
bırak arabayı,millet evinde sevişemiyor
bırak arabayı,millet evinde sevişemiyor
amele işi
amanın aşkım gelmiş

sapık selen
adalj
adalj
bence sevişmenin kendisi zaten ahlaksızlık
ıspanağım, ebegümecim, börülcem naber

ahahd
bak, ne var, burada haber paylaşıoz, okumaya teşvik edioz
bak, ne var, burada haber paylaşıoz, okumaya teşvik edioz

benim araba geniş bilion
dnsaljdln
dnsaljdln
ya faydalı bi haber bence, yarın arabayı satıyor yenisini alıyorum mesela, zira yeni plastik kokusu geçti
ya seni görmeden önce içimde bi sıkıntı, bi boğulma hissi bi nefessizlik vardı ama sen gelince sanmkim oksijen maskesi taktım, öyle ferahladım hayatım yaa

kendimi yakacam
kamyonu sattım tıra geçtim selen
aşk tırı
aşk tırı
başka yer varsa söle bilelim
selen saçma şeyler yazma la
dsnaşk

selen saçma şeyler yazma la

dsnaşk