hayat ne garip.... bir kaç gün doğumu önce aradığımız özgürlük limanlar ve yağmurların gerisinde kaldı.
biz kendi ufuklarımızı ararken yaşamın bir anlamı olmadığını düşünüyorduk. oysa küçük göz bebeklerine sığmış bir çok anlamın içinde kalıverdik.
hayat ne garip... bir kaç mevsim önce ilk baharımızı yaşamışken, bir kaç mevsim sonra son bahar gelicek. işte bu iki bahar arasına yaşam diyeceğiz. ve yaşamın içindeki her adıma, her şafağa, her gece bir anlam, bir anı yükleyebildiğimizi umut edeceğiz. yükleyebildiysek hayatımızı... ömrü... o sırrı boşuna geçirmemiş olacağız.
bunun içine nice espriler, sırlar, maceralar, belki çocuklar ve torunlar, belki üniversite, tezler ve ödevler olacak. belki yaşamlar kurtaracağız, belkide yaşamlar kurtaranlara okumayı öğretmiş olacağız. hayat ne garip... şimdi ortalarda ki bir mevsimde geriye dönüp baktığımda yüzün geliyor gözlerimin içinde ki anıların saklı olduğu o dehlize.
attığım her aımda en anlamlıları sana yaklaşanlar oluyor.
yaptığım işlerden en sevdiklerim ise sana yaptıklarım...
ve sen... bana en çok istediğim şeyi taşırken içinde ben sabırsızlıktan ölüyorum... ilk kez.
o yeni bir yaşama başlayacak, ilk baharında ve şimdi istediğim tek şey seninle yaşlanırken onun ilk hecesini, ilk harfini, ilk okulunu, ilk resmini, ilk aşkını görmek...
hayat ne garip...
çocuklardan hoşlanmazdım oysa...
korkarım aslında onları kucağıma almaktan... incitebilirim diye...
şimdi onu bekliyorum kokusunu gözlerini ellerini merak ediyorum...
sabırsızlıkla bekliyorum
hayat ne garip...
biz kendi ufuklarımızı ararken yaşamın bir anlamı olmadığını düşünüyorduk. oysa küçük göz bebeklerine sığmış bir çok anlamın içinde kalıverdik.
hayat ne garip... bir kaç mevsim önce ilk baharımızı yaşamışken, bir kaç mevsim sonra son bahar gelicek. işte bu iki bahar arasına yaşam diyeceğiz. ve yaşamın içindeki her adıma, her şafağa, her gece bir anlam, bir anı yükleyebildiğimizi umut edeceğiz. yükleyebildiysek hayatımızı... ömrü... o sırrı boşuna geçirmemiş olacağız.
bunun içine nice espriler, sırlar, maceralar, belki çocuklar ve torunlar, belki üniversite, tezler ve ödevler olacak. belki yaşamlar kurtaracağız, belkide yaşamlar kurtaranlara okumayı öğretmiş olacağız. hayat ne garip... şimdi ortalarda ki bir mevsimde geriye dönüp baktığımda yüzün geliyor gözlerimin içinde ki anıların saklı olduğu o dehlize.
attığım her aımda en anlamlıları sana yaklaşanlar oluyor.
yaptığım işlerden en sevdiklerim ise sana yaptıklarım...
ve sen... bana en çok istediğim şeyi taşırken içinde ben sabırsızlıktan ölüyorum... ilk kez.
o yeni bir yaşama başlayacak, ilk baharında ve şimdi istediğim tek şey seninle yaşlanırken onun ilk hecesini, ilk harfini, ilk okulunu, ilk resmini, ilk aşkını görmek...
hayat ne garip...
çocuklardan hoşlanmazdım oysa...
korkarım aslında onları kucağıma almaktan... incitebilirim diye...
şimdi onu bekliyorum kokusunu gözlerini ellerini merak ediyorum...
sabırsızlıkla bekliyorum
hayat ne garip...
hayat ne garip vapurlar falan..
ılgınc tabı

ne varsa dünyada bir rüya demek
birazda hayatı boşvermek gerek
her şeyin çaresi sevmektir sevmek
hayat devam ediyor bak
en güzel şey mutlu olmak
gideceğiz çırılçıplak
hayat ne garip of
hayat çok garip
yalan olur bir gün yalan
yaşadığın aşkın sevdan
yaradandır baki kalan
hayat ne garip of
hayat çok garip
gün gelir yalnızlık korkusu çöker
hayat film gibi son yazar biter
dert etme kendine gülümse yeter
hayat devam ediyor bak
en güzel şey mutlu olmak
gideceğiz çırılçıplak
hayat ne garip of
hayat çok garip
birazda hayatı boşvermek gerek
her şeyin çaresi sevmektir sevmek
hayat devam ediyor bak
en güzel şey mutlu olmak
gideceğiz çırılçıplak
hayat ne garip of
hayat çok garip
yalan olur bir gün yalan
yaşadığın aşkın sevdan
yaradandır baki kalan
hayat ne garip of
hayat çok garip
gün gelir yalnızlık korkusu çöker
hayat film gibi son yazar biter
dert etme kendine gülümse yeter
hayat devam ediyor bak
en güzel şey mutlu olmak
gideceğiz çırılçıplak
hayat ne garip of
hayat çok garip
hayat beni neden yoruyosun
hayat garip
hayat anlamsız
hayat suprızlerle dolu
garantısı yok
artılarıyla eksilıgyle hayat yaşamaya değer nefes alındıgı sürece bunun kıymetını bılmek gerek
hayat anlamsız
hayat suprızlerle dolu
garantısı yok
artılarıyla eksilıgyle hayat yaşamaya değer nefes alındıgı sürece bunun kıymetını bılmek gerek

no woman no hashas
o x i g e n demiş ki: |
ne varsa dünyada bir rüya demek
birazda hayatı boşvermek gerek her şeyin çaresi sevmektir sevmek hayat devam ediyor bak en güzel şey mutlu olmak gideceğiz çırılçıplak hayat ne garip of hayat çok garip yalan olur bir gün yalan yaşadığın aşkın sevdan yaradandır baki kalan hayat ne garip of hayat çok garip gün gelir yalnızlık korkusu çöker hayat film gibi son yazar biter dert etme kendine gülümse yeter hayat devam ediyor bak en güzel şey mutlu olmak gideceğiz çırılçıplak hayat ne garip of hayat çok garip |

topiğe yazanların yarısı aynı zamanda sözlük okuyucusu yada yazarıymış keşfetmiş olduk

humanist yamyam demiş ki: |
topiğe yazanların yarısı aynı zamanda sözlük okuyucusu yada yazarıymış keşfetmiş olduk ![]() |

okuyup anlamadıysan anlatılacak bişi yok abi sen devam et

önce seversin sonra unutmak istersin
garip olan inandıklarınız veya kendinizi inandırdıklarınız diyim...hayat fazlasıyla normal halbuki...
herşey bir anda değişebiliyor...iyiken berbat...kötüyken tozbembe olabiliyor...
gariiiiippp.. gel kuçu kuçu