blog, kişisel ve kurumsal web tasarımları uygun fiyata yapılır.

ne kadar uygun?
ayrica sosyal medya takibi yapabiliyorsan beni bul
garavel gb

garavel gb

sonunda ki o kaş göz haraketi şimdi sevdim sizi imajı bırakıyor. iş hayatında bi şeyler yapmak istiyorsan burayı iplemesen bile ciddiyetini kaybettiğin an ciddiyetsiz karşılanırsın.
malesef dostum ama günümüzde template'ler çok herkes kendi web sitesini de blogunu da yapar.
ama yine sana ufakta olsa tavsiye, her işine ciddi yaklaş ki insanlar saygı duysun.
malesef dostum ama günümüzde template'ler çok herkes kendi web sitesini de blogunu da yapar.
ama yine sana ufakta olsa tavsiye, her işine ciddi yaklaş ki insanlar saygı duysun.
uygun ?
normal ?
uygun olmayan ?
normal ?
uygun olmayan ?
sir sensei demiş ki: |
sonunda ki o kaş göz haraketi şimdi sevdim sizi imajı bırakıyor. iş hayatında bi şeyler yapmak istiyorsan burayı iplemesen bile ciddiyetini kaybettiğin an ciddiyetsiz karşılanırsın.
malesef dostum ama günümüzde template'ler çok herkes kendi web sitesini de blogunu da yapar. ama yine sana ufakta olsa tavsiye, her işine ciddi yaklaş ki insanlar saygı duysun. |
tamam sana en uygun yapacam

sir sensei demiş ki: |
malesef dostum ama günümüzde template'ler çok herkes kendi web sitesini de blogunu da yapar. ama yine sana ufakta olsa tavsiye, her işine ciddi yaklaş ki insanlar saygı duysun. |
bu arada ekleme yapmayı unutmuşum. buraya sadece kafa dağıtmaya giriyorum. tavsiye ihtiyacım olsaydı başka forumlara uğrardım ve günümüzde template in dahi ne olduğunu bilmeyen milyon kişi ve kurum var ve 4 senedir bu şekilde şirketimi geçindiriyorum.tavsiyen için teşekkürler dostum.
ne kadar uygun fiyatlar
potamusss demiş ki: |
ne kadar uygun fiyatlar |
çok uygunmuş