yoksa adamlar king. içiniz rahat olsun problem olmaz
siz biraz hüsnü kuruntu luk yapıyor gibisiniz hepsi bu.
bana pek king gibi gelmediler. safari'den açtığım bir dosyada kelime aramıyorum, apple noktasındaki elemanlara soruyorum, ki bunu android'de yapıyordum, bana google yüklememi söylüyorlar
daha internete bağlı değilken whatsappta bir şey yazıp göndermeyi bile yeni akıl ettiler. apple'ın adı var sadece. bilgisayarımdan memnunum ama telefon tırt çıktı.

daha internete bağlı değilken whatsappta bir şey yazıp göndermeyi bile yeni akıl ettiler. apple'ın adı var sadece. bilgisayarımdan memnunum ama telefon tırt çıktı.
tercihlerimiz işte değişken, bence kendi alanlarında başarılılar eksikleri elbette vardır geç kalabiliyorlar bazı şeylere haklısınız.
umarım sorun çıkmaz cuma günü. çıkarsa da siz halleder gibisiniz.
teşekkürler
umarım sorun çıkmaz cuma günü. çıkarsa da siz halleder gibisiniz.
teşekkürler
evdeki wireless a baglanmasinin sebebi icloud hesabinin wifi sifreleri de dahil olmak uzere bir suru veriyi senkronize ediyor olmasindan, dert edilecek bir durum yok...
divide by zero demiş ki: |
evdeki wireless a baglanmasinin sebebi icloud hesabinin wifi sifreleri de dahil olmak uzere bir suru veriyi senkronize ediyor olmasindan, dert edilecek bir durum yok... |
icloud'un onu da sakladığını bilmiyordum

pekineki demiş ki: |
tercihlerimiz işte değişken, bence kendi alanlarında başarılılar eksikleri elbette vardır geç kalabiliyorlar bazı şeylere haklısınız.
umarım sorun çıkmaz cuma günü. çıkarsa da siz halleder gibisiniz. teşekkürler |
ben teşekkür ederim.
meyyy demiş ki: |
evet, öyle olduğunu biliyorum. ama asıl sorunum kullanılmış telefon olup olmadığı. ![]() |

7 plus.
ben de o açıdan biraz ümitliyim ama.. yani zaten yeni sayılabilecek bir model vs falan diye.. yine de belli olmaz tabii bunların işleri.

sadece amerika'da yeni telefon veriyorlar zaten arkadaş yazmış refurbished
aynı olay apple'ın tüm ürünlerinde var. amerikada apple kendi bunları satıyor.
verilen tüm ürünlere 1 yıl sınırlı garanti veriliyor.
aynı olay apple'ın tüm ürünlerinde var. amerikada apple kendi bunları satıyor.
verilen tüm ürünlere 1 yıl sınırlı garanti veriliyor.
eskisini garantisinden kaldığı yerden devam edecek dediler. 1 yıldan fazla yani.
o zaman şükela olmuş
neyse iphone sevmem zaten
neyse iphone sevmem zaten

ben de sevmiyorum

cihazın kayıt dışı olduğuna dair bir sms aldım bugün

mutlaka aldığın yer ile konuş