ilk telefon aldığım zamanlarda sürekli insanlar arasın diye heves ederdim, şimdide keşke imkan olsa kapatsam, kullanmasam hiç diye hayal kuruyorum :/
nokia nasıl bu hale geldi a.k ya, her telefonu efsaneydi, her yeni modeli yıkılırdı. yazık koca markaya a.k.
628 di ilk sonra t28
dili japonca yapip sonra turkceye donme cabalari falan
dili japonca yapip sonra turkceye donme cabalari falan
6630u ilk bostancida gunaydinin sahibinin oglu arkadasimdi o almanyadan getirtmisti, kamerasi kadrme kademe degil de boyle optik zoom yapiyodu ve hoparloru de stereo ses veriyodu ulan demstim kendi kendime benm de boyle bi telefonum olur mu acaba diye
sonraki sene turkiyeye geldi telefon yazin 3 ay cakisip butun parami biriktirip sengullerden pesin para yalvar yakar en son 630tlye almistim
o zamanda kvkda 780 genpada da 730tlydi hic unutmam
vay be su anda bile iyi para
sonraki sene turkiyeye geldi telefon yazin 3 ay cakisip butun parami biriktirip sengullerden pesin para yalvar yakar en son 630tlye almistim
o zamanda kvkda 780 genpada da 730tlydi hic unutmam
vay be su anda bile iyi para
ya sabah %100 şarjla geldim
ne ara 65e düştün ak :/
ne ara 65e düştün ak :/

aslinda bir telefon var ariyorum ama bulamiyorum... bulsam internetli telefonu aninda birakicam

ericson 688 bildiğim en sağlam telefon birinemi kızdın at kafasına 2. kattan aşağımı düştü tırsma git al yerde sapa sağlam seni bekler
kedi masadan itti..
ekrani bozuldu yine
yan sanayisi 220 lira
yan sanayi fiyatına gel.. topla gel..
ekrani bozuldu yine
yan sanayisi 220 lira

yan sanayi fiyatına gel.. topla gel..

ilgilenemedim telefon bozukken.. yagdırdınız.
ben de kıskandım..
bak sorun oluyorsa biraz daha düzeysel olurum..
senin isteğin emirdir benim için..
ciddi ulan !!!
688 den once 337 vardi ya

nilstory demiş ki: |
![]() |

samsung s20 kullanan yeğenim xiaomi not 10 çok iyi telefon dedi. parasının hakkıymış.
sen neden samsung kullanıyorsun dedim?
sosyal ortamım xiaomi kaldırmaz dedi.
sen neden samsung kullanıyorsun dedim?
sosyal ortamım xiaomi kaldırmaz dedi.