bunu izledikten sonra olur olmaz yerde aklıma geliyor
öpüşelim mi?
annen evde mi :/
annen evdeyse bize gidelim : )
bayiliorum bunaa yaaa..
benim de aklima gelio wala olduk olmadik
benim de aklima gelio wala olduk olmadik
: ) artık rahatım
: /
rahatsan öpüşebilirmiyiz : )
rahatım evet
artık yazabiliriz : p
artık yazabiliriz : p
fetih 1453 tırt olmuş biraz
hadi ya :/
bende çıkınca gidip izlerim die düşünüyordum
bende çıkınca gidip izlerim die düşünüyordum
izlenir ama çok aman aman olmamış
o kadar para boşa mı gitti yani
ismi kadar başarılı değil
dışarısı çok soğuk, üşüdüm biraz, öpüşelim mi?
orçun : napsak evde kimse yokken? öpüşsek mi acaba ?
deniz : ayy orçun hayır.
orçun : bak bu konuyu ne zamandır konuşuyoruz. yani insanın içinde kalır ne biliyim hani orçunla öpüşmem nasıl birşey olurdu neler yaşardım filan diye sonra yatakta yatarsın böyle dön dön uyuyamazsın sonra "orçun'la öpüşmek orçun'la öpüşmek" yani bence aklında kalcağına midende kalsın.
deniz : yemektir o yemek
orçun : detaylara takılıp şurda okadar çok zaman kaybediyoruz ki yani en azından 3 tur öpüşmüştük şimdiye.
deniz : olum 10 kere sordun hayır !
orçun : 40 kere söyleyince gerçek oluyomuş diye bi söylenti var. ya sorun bi tane kediyse buluruz bitane kedi sokaktan. ben hayvanseverlik yüzünden bu kadar cinselliğin ikinci plana atılmasını anlamıyorum
deniz : ayy orçun hayır.
orçun : bak bu konuyu ne zamandır konuşuyoruz. yani insanın içinde kalır ne biliyim hani orçunla öpüşmem nasıl birşey olurdu neler yaşardım filan diye sonra yatakta yatarsın böyle dön dön uyuyamazsın sonra "orçun'la öpüşmek orçun'la öpüşmek" yani bence aklında kalcağına midende kalsın.
deniz : yemektir o yemek
orçun : detaylara takılıp şurda okadar çok zaman kaybediyoruz ki yani en azından 3 tur öpüşmüştük şimdiye.
deniz : olum 10 kere sordun hayır !
orçun : 40 kere söyleyince gerçek oluyomuş diye bi söylenti var. ya sorun bi tane kediyse buluruz bitane kedi sokaktan. ben hayvanseverlik yüzünden bu kadar cinselliğin ikinci plana atılmasını anlamıyorum