kimlerdir die sorduğunuzda aklınıza kim gelio
benim aklıma ilk heraa nickli arkadaş gelio kız herkesle ii anlaşıo ve sürekli sitede günde 1 kaç kez giriyorum dikkatimi çeken bi o var...
sonra bakim kaçın kurbası
hmt
gigii
hassnicktiromeo
nilstory(ağır ablamız)
bubububu
nickimyok ta var gözüme çarpan
karan
ilk aklıma gelen bunlar daha çok vardır'da...
şuanda aklıma gelen bunlar yukarıda isimlerini verdiklerimin bazılarını tanıyor bazılarını hiç tanımıyorum bile
sonradan gördüğüm
crazy witch(eski nickli) yeni jenarsyondada "aaa ben kimim" adlı user şanı yürüsün :->
thief vardı eskilerden yeni jenerasyon nicki dorian gray yani meşhur parmakla österdiğim turgay
bu2ak vardı eski can düşmanım hangi formda karşılaşsak kapışırdık şimdi sosyal alkolik olmuş
poine thelara bu kızda gece kuşu gece 11'den sonra gelir
happly ever after nicki kişide bi arkadaşa bakıcam der girer çıkar sakin biri
yokum die bi user var hep tespih ısırıo
atavrat die bi nick var oda demirbaşı
jelibonnnnnn evrim geçirmiş serseri olmuş biz isterdik o hep eski nickiyle alınsın.. yeni jenerasyon olmuş
schizophreny var birde 11 numara çocuk :- > maç aktivitelerinde 11 numarayı giyerde ondan sdglsgljsdgşdsg
kreed
nat
hassnickti romeo
sidikli kontes
haqq
pepita bunlarda demirbaşlardandr bunların haricinde pek demirbaşı yoktur sitenin
birde küçük abim vardı o artık takılmıyor dnyayıkurtaran nicki user harbi kral cocuk
ortalama 500 kişi olan sitede formlara takılan sayısı 20 25 :- > o zaman bu demektirki ortalama 475 apaçi barındııyoruz...
En son CIRAK tarafından 24 Kas 2010 23:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 16 kere değiştirildi