ukraynalı kızlardan türk erkeklere tepki

Anasayfa  \  Forumlar  \  Geyik  \  ukraynalı kızlardan türk erkeklere tepki

kiev'de ‘ukrayna genelev değil’ sloganıyla türkiye büyükelçiliği’nin önünde eylem yapan, üyelerinin çoğu üniversiteli kızlardan oluşan femen adlı sivil toplum örgütü, yine türklere tepki gösterdi.
örgütün lideri anna gutsol, gazeta.ua sitesiyle söyleşisinde, ukrayna’ya fuhuş için gelen yabancıların başında türkler'in geldiğini iddia ederek, şunları söyledi:
“kiev’de, 40-50 kişilik gruplar halinde gelen türk erkeklerin kaldığı bir otel var. bu kişileri havaalanında özel olarak karşılıyorlar, bu otele yerleştiriyorlar ve sonra buraya otobüslerle hayat kadınları getiriyorlar. lobide pazarlıklar yapılıyor. sonra bu sarhoş ‘turistler’ kentin ana caddesinde kızlara sarkıntılık yapıp, uygunsuz tekliflerde bulunuyor. bir keresinde türk bir gazeteciye, ‘eğer yabancılar sizin ülkenizde aynısını yapsalardı ne olurdu?’ diye sordum. ‘o turistler oradan çıkamazdı’ dedi.”
gutsol ayrıca, ukrayna’da güvenlik güçlerinin fuhuş yaptıran kişilere yönelik gerekli önlemleri almadığını savundu.

milliyet

Very Happy  
profil foto

CorrecT

03 Haz 2009 10:49

Mesaj Gönder

iyi de canlarım benim sizin ülkemize gelen vatandaşlarınız bunu algılattı bize . kimse durup dururken yapmamıştır .  
profil foto

ekşıngız

03 Haz 2009 10:50

Mesaj Gönder

ukrayna,polonya,cek..bizim erkeklerin kucaklayip sirtlarina atmadiklari kaliyor bi.her yuzlerine gulene''abi is atiyor'' diye basliyorlar pesinden dolanmaya.  
profil foto

morella

03 Haz 2009 10:51

Mesaj Gönder

gazetelerde forward maiilere döndü  
profil foto

Obi-wan

03 Haz 2009 10:52

Mesaj Gönder

gecen seneydi bu olay  

En son 70 lik Yeni Rocky tarafından 03 Haz 2009 10:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

70 lik Yeni Rocky

03 Haz 2009 10:54

Mesaj Gönder

ekşıngız demiş ki:
iyi de canlarım benim sizin ülkemize gelen vatandaşlarınız bunu algılattı bize . kimse durup dururken yapmamıştır .

ne alakasi var, o zaman tum ortadogu terorist ,tum amerikan vatandaslari somurgeci fln.

180 uzerine sarisin ve 90-60-90 kadin gorunce dayanamayan erkek populasyonuna sahibiz.kulturleri geregi bizim gibi muhafazakar da olmayinca ortaya bu tablo cikiyor.  
profil foto

morella

03 Haz 2009 10:55

Mesaj Gönder

etki tepkiyi dogurur.  
profil foto

do le vakitasyon

03 Haz 2009 10:56

Mesaj Gönder

evet cok rahatsızlar bu durumdan  

JohnnyRook

03 Haz 2009 10:56

Mesaj Gönder

biz kat kat tepkiliyiz allahın ukraynalısı rusu bile bıkmış kaç km'reden sadgsafgfsagd

hala açlar hala açlar ak  
profil foto

skipper

03 Haz 2009 10:57

Mesaj Gönder

mademoiselle chocho demiş ki:

dogru lakin her ukraynali her rus fahisedir mantigi da var ülkemde. birkac kez rastladigim tanistiigim rus kizlar hep ayni seyden sikayetciydi. cok sorun yasayanlar oluyormus. dogrudur, inanirim. toplum psikolojisi bir numara türkiye'de.

tabiki bu mantık yerleşti artık . ben demiyorum ki hepsi öyle . ama gelenlerin çoğu bunu yapınca ister istemez türk halkında bir genelleme mantığı oldu . bu türklerde değil her millette aynı şekilde . misal türklerin yurtdışında tanınmaları gibi . ilk başta nasıl tanıtırsn kendini insanlarda bu yer ediyor .  
profil foto

ekşıngız

03 Haz 2009 11:02

Mesaj Gönder

ürkütmeyin tavukları Neutral  
profil foto

schizophreny

03 Haz 2009 11:03

Mesaj Gönder

zaten tüm avrupa türklerin barbar ve hanzo oldugunu dusunuyor.

bir farki var mi sence ?

ben de tam bunu demek istedim .  
profil foto

ekşıngız

03 Haz 2009 11:04

Mesaj Gönder

türk millethiii zekhiidir  
profil foto

aşmış

03 Haz 2009 11:04

Mesaj Gönder

mesin deyyus demiş ki:

ne alakasi var, o zaman tum ortadogu terorist ,tum amerikan vatandaslari somurgeci fln.

180 uzerine sarisin ve 90-60-90 kadin gorunce dayanamayan erkek populasyonuna sahibiz.kulturleri geregi bizim gibi muhafazakar da olmayinca ortaya bu tablo cikiyor.

ha onlar yapmadı . bizimkiler kendi kendine taktı bu yakıştırmayı bunu mu demek istedin ?

hayat kadınlığı yapanı da var yapmayanı da var . nataşa denen bir olgu vardı bir zamanlar karadenizde hatırlatırım .  
profil foto

ekşıngız

03 Haz 2009 11:05

Mesaj Gönder

dün aksam yabanci bir arkadasimla ruslari konusuyorduk. onlar da aynı sekilde tanıyorlar onları. işte toplum psikolojisi tamamen. önyargı ve genel kanı vs. ben nasıl nefret haline geçiş yapıyorsam türküm dediğimde gördüğüm yüz ifadesinden, onlar da üzülüyorlardır.

biz de mi çelenk bıraksak elçiliklere bilemedim.

muhtemelen üzülür insan . ben de almanya da okuduğum dönem içinde yapılanlardan bana söylenenlerden hoşnut değildim evet . ama gördüm ki almanyaya işçi olarak gidenlerin büyük çoğunluğu bu şekilde tanıtmış bizi . onlarda da aynı şey geçerli . hani çuvaldızı arada kendine batırması lazım insanın bence .

ama yapılan şey doğru değil o kısım tartşılmaz bile .  
profil foto

ekşıngız

03 Haz 2009 11:10

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2 3   Sonraki