| ekşıngız demiş ki: |
| iyi de canlarım benim sizin ülkemize gelen vatandaşlarınız bunu algılattı bize . kimse durup dururken yapmamıştır . |
| mademoiselle chocho demiş ki: |
|
dogru lakin her ukraynali her rus fahisedir mantigi da var ülkemde. birkac kez rastladigim tanistiigim rus kizlar hep ayni seyden sikayetciydi. cok sorun yasayanlar oluyormus. dogrudur, inanirim. toplum psikolojisi bir numara türkiye'de. |
|
zaten tüm avrupa türklerin barbar ve hanzo oldugunu dusunuyor. bir farki var mi sence ? |
| mesin deyyus demiş ki: |
|
ne alakasi var, o zaman tum ortadogu terorist ,tum amerikan vatandaslari somurgeci fln. 180 uzerine sarisin ve 90-60-90 kadin gorunce dayanamayan erkek populasyonuna sahibiz.kulturleri geregi bizim gibi muhafazakar da olmayinca ortaya bu tablo cikiyor. |
|
dün aksam yabanci bir arkadasimla ruslari konusuyorduk. onlar da aynı sekilde tanıyorlar onları. işte toplum psikolojisi tamamen. önyargı ve genel kanı vs. ben nasıl nefret haline geçiş yapıyorsam türküm dediğimde gördüğüm yüz ifadesinden, onlar da üzülüyorlardır. biz de mi çelenk bıraksak elçiliklere bilemedim. |