saolun demediğimde götü kalkmış diyorlarmış.
saolun.
saolun.
beni senden daha çok sevdikçe daha çok öldürecekler....
sevmesin beni senden başka hiçkimse...varsın eksik bir sevgiyle sende tamamlamaya çalışayım kendimi.yüreğimin parçalarını bana sunduğun sevgi kırıntılarının arasında arayayım,ağlayayım ıslatayım kağıtları,insanları,kurak avuçları,kurak yabancı bakışları.ben sende tamamlanayım,sende yaşayayım eksik yanlarında.sevmesin beni senden başka hiçkimse;beni senden daha çok sevdikçe daha çok öldürecekler
sevmesin beni senden başka hiçkimse...varsın eksik bir sevgiyle sende tamamlamaya çalışayım kendimi.yüreğimin parçalarını bana sunduğun sevgi kırıntılarının arasında arayayım,ağlayayım ıslatayım kağıtları,insanları,kurak avuçları,kurak yabancı bakışları.ben sende tamamlanayım,sende yaşayayım eksik yanlarında.sevmesin beni senden başka hiçkimse;beni senden daha çok sevdikçe daha çok öldürecekler
yazmayacağım diyorum dayanamıyorum.=(
ve sevgilim, bazı geceler bir başka yalnız bırakıyorsun. çabuk yetiş, yoksa beni senden daha çok sevecekler.
işte o zaman, umarım sen de üşürsün.
aşık oldummmmmm
işte o zaman, umarım sen de üşürsün.
aşık oldummmmmm
bakışlarım boğuluyor baktıkça bana;bakma!biraz nefes alayım,biraz yaşayayım dur biraz nasıl olsa sende boğularak öleceğim.
beni senden daha çok sevecekler
pamuk ipliklerine sarıp sevdanın üstüne örtecekler beni; ısıtacağım, yakacağım ve de yanacağım..
beni senden gayrı, ayrıp sevecekler,öldürecekler beni.
pamuk ipliklerine sarıp sevdanın üstüne örtecekler beni; ısıtacağım, yakacağım ve de yanacağım..
beni senden gayrı, ayrıp sevecekler,öldürecekler beni.