koşu bandında koşarken düşünülenler

Anasayfa  \  Forumlar  \  Okuma  \  koşu bandında koşarken düşünülenler

okuma forumuna açılmış bir başlığın, "nasıl kilo verilir" ya da "koşu bandından verim almanın 10 yolu" ya da "koşu bandında 100 koşarım bir de yatakta düşünün"'e dönmesi beni derinden yaralamadı değil hani : )  
profil foto

ekspermental

22 Kas 2011 16:08

Mesaj Gönder

renk katmış, boşver yarayı =)  
profil foto

Gentleman Jack

22 Kas 2011 18:54

Mesaj Gönder

spor salonuna belli bir hedef için gidiyorum o yüzden o hedefle ilgili hayaller kuruyorum...mesela ilk zirve tırmanışımda sürekli zirve yaptığımı hayal etmiştim Very Happy  
profil foto

butterfly masal

29 Kas 2011 23:17

Mesaj Gönder

ztn spor tek basina yapildiginda zevk veren bir aktivite olmadigi icin kosu bandina cikip abanmanin bir anlami yok. cogu zmn sinirlendigim kosu bandini kullaniyorum yana yana sonmek icin onun disinda onun disinda gunluk kosularini sahil boyunca yapabilir insan misss gibi deniz havasida cabasi  
profil foto

Sahanmems

01 Ara 2011 04:36

Mesaj Gönder

bütün spor yapan kişilerin o koşu bandında aklından geçenlerin anca 10da biri olabilir bu yazı.
sanki kan dolaşımı hızlandıkça beyin 10 kat daha hızlı çalışmak zorundaymış gibi hisseder ya kendini , bırakırsın , en zorlu matematik sorularını verseler çözerim yeterki beni bırakın durumuna gelirsin , ısındım çok ısındım baldırımda 1 ağrı var eywah durup dururken güzel olucaz diye sakatlanmayalım şimdi diye hayıflanırsın ...

1 de indiğindeki baş dönmesi var o eksik kalmış.
o baş dönmesi çok önemli olay.

ama beğendim tabi.  
profil foto

dudaklarim kilitli

24 Oca 2012 23:33

Mesaj Gönder

koşu bandına çıktığımda popomu sıkarak yürümek ve ideal şekle kavuşması dışında bir şey pek düşünmemiştim =)))  
profil foto

marsupilami

16 Şub 2012 12:12

Mesaj Gönder

spor salonumun tam karsısı kuafor
kosarken bakıp sunlar burda ben orda olsam napıyorum bole
kosarak kılo alınırmı
bu erdem nasıl program uyguluyo bana
oluyor hep:?  
profil foto

yokummmm

18 Şub 2012 23:28