okuma forumuna açılmış bir başlığın, "nasıl kilo verilir" ya da "koşu bandından verim almanın 10 yolu" ya da "koşu bandında 100 koşarım bir de yatakta düşünün"'e dönmesi beni derinden yaralamadı değil hani : )
renk katmış, boşver yarayı =)
spor salonuna belli bir hedef için gidiyorum o yüzden o hedefle ilgili hayaller kuruyorum...mesela ilk zirve tırmanışımda sürekli zirve yaptığımı hayal etmiştim
ztn spor tek basina yapildiginda zevk veren bir aktivite olmadigi icin kosu bandina cikip abanmanin bir anlami yok. cogu zmn sinirlendigim kosu bandini kullaniyorum yana yana sonmek icin onun disinda onun disinda gunluk kosularini sahil boyunca yapabilir insan misss gibi deniz havasida cabasi
bütün spor yapan kişilerin o koşu bandında aklından geçenlerin anca 10da biri olabilir bu yazı.
sanki kan dolaşımı hızlandıkça beyin 10 kat daha hızlı çalışmak zorundaymış gibi hisseder ya kendini , bırakırsın , en zorlu matematik sorularını verseler çözerim yeterki beni bırakın durumuna gelirsin , ısındım çok ısındım baldırımda 1 ağrı var eywah durup dururken güzel olucaz diye sakatlanmayalım şimdi diye hayıflanırsın ...
1 de indiğindeki baş dönmesi var o eksik kalmış.
o baş dönmesi çok önemli olay.
ama beğendim tabi.
sanki kan dolaşımı hızlandıkça beyin 10 kat daha hızlı çalışmak zorundaymış gibi hisseder ya kendini , bırakırsın , en zorlu matematik sorularını verseler çözerim yeterki beni bırakın durumuna gelirsin , ısındım çok ısındım baldırımda 1 ağrı var eywah durup dururken güzel olucaz diye sakatlanmayalım şimdi diye hayıflanırsın ...
1 de indiğindeki baş dönmesi var o eksik kalmış.
o baş dönmesi çok önemli olay.
ama beğendim tabi.
koşu bandına çıktığımda popomu sıkarak yürümek ve ideal şekle kavuşması dışında bir şey pek düşünmemiştim =)))
spor salonumun tam karsısı kuafor
kosarken bakıp sunlar burda ben orda olsam napıyorum bole
kosarak kılo alınırmı
bu erdem nasıl program uyguluyo bana
oluyor hep:?
kosarken bakıp sunlar burda ben orda olsam napıyorum bole
kosarak kılo alınırmı
bu erdem nasıl program uyguluyo bana
oluyor hep:?