koşu bandında koşarken düşünülenler

Anasayfa  \  Forumlar  \  Okuma  \  koşu bandında koşarken düşünülenler

dakika 1, hız 3.0:

"şimdi süpersonik bir şekilde ısınayım ki, bacak kaslarım ağrımasın spordan sonra, lay lay, her koştuğumda acaba 2-3 kg veriyor muyumdur... veriyorumdur tabi, neden vermiyim... ısınma önemli çünkü, hmmm çok bilinçli spor yapıyorum yahu, ben aslında spor salonunda çalışırmışım istesem, hmm 5 dakika böyle ısınayım evet..."

dakika 3, hız 4.5:

"iyi ki arttırdım hızı, hem ısınmışımdır, o 5 dakika zaten anlamsız bir değer, ne kadar hızlı koşarsam o kadar ışık hızında veririm kiloları..."

dakika 5, hız 5.0:

"puff, puff, evet burundan nefes alayım, ağızdan vereyim, o zaman oksijen miktarı artar vücuda giren, oksijen olmazsa, yanma olmaz hem, ne yapıyorduk ortaokulda, ateş yakıyorduk, sonra üstüne bardak kapatıyorduk, ateş sönüyordu, demek ki oksijen lazım yağları da yakmak için..."

dakika 8, hız 5.5:

"ehe ehe türkiye'ye döndüğümde kimse tanıyamayacak beni, off ya, böyle koşa koşa yakışıklı olucam, çisim çisil içinde kalıcam galiba ben;

- eksper bu sen misin?
+ evet çisil.
- ayyyy inanmıyorum... çok yakışıklı olmuşsun!
+ oldum galiba biraz...
* o üstündeki gömlek `slim fit`'mi eksper?
+ evet çisim.
* ay çok yakışmış!
- eksper `kuzey`'e benzemişsin resmen!
* hayır, `güney`'e benzemişsin bi kere!
+ kızlar kavga etmeyin benim için...
- hayır ama çisim güney diyor, bence kuzey!
* ne kuzey'i, bariz güney çisil, saçmalama!
- kuzey!
* güney!
+ ahaha, yapmayın kızlar böyle, iç anadolu diyelim ikinizde mutlu olun...
- eksper süpersiiinnn! akşam `babylon`'a gelsene benle...
* ya eksper hayır! benimle `indigo`'ya gel...
+ ehe ehe
"

dakika 13, hız 6.0:

"şimdi 1.5 ay daha koşsam böyle, gelsin slim fit'ler, gitsin klasik kesimler, off içine sokunca pantalonun yanlarından balon gibi şişen gömleklerden bıktım, bir de slim fit takım elbise alsam, şöyle `hugo boss`;

- olm çok saldın son dönemde kendini...
+ ya anne gelme üstüme!
- ama çocuğum 3 porsiyon `pideli köfte` yenir mi?
+ bunalımdaydım anne!
- yok yok, dikkat edeceksin bak gidince, şimdi türk yemeklerini özlersin diye bir şey demiyorum...
+ tamam anne söz!
- oğlum bak, düğününü yapacağız daha, damatlık yakışsın üstüne...
+ anne ne düğünü ya?
- kız bulcam ben sana!
+ poffff
- poff'lama anneye, bak kaç yaşına geldin, geçen emine teyzeni gördüm markette, ne güzel ahmet gelecekmiş eşiyle, onlar için yemek yapacakmış, alışveriş yapıyordu, oğlum sen de evlen, gelin bana yemek yapayım size, torunlarımı seveyim...ühü ühü
+ ya anne yapma ya!
- yok oğlum zaten hep uzaktasın böyle...
+ ...
- evlen bir, evin olsun, düzenin olsun
+ ...
"

dakika 18, hız 7.0:

"haklı ama annem, iyi de ben evlilikten kaçan ona karşı çıkan biri değilim ki, hep bu yurtdışları bozdu yıllardır her şeyi, çocuklarım için `dvd` biriktiren adamım ben yahu, off be patladık, dvd'de bitiyor, etraf `blu ray` doldu, dvd iyice yokolmadan çocuk yapmam lazım benim, ya da ben bir dvd player alayım hiç kutusunu açmayayım, çocuk büyünce açarım, şimdi yeniden kim uğraşacak blu ray kolleksiyonu yapmakla, dvd mvd, süper koleksiyon yaptım ama bayılacak çocuklar;

+ evladım gel bakayım, sana ne izleticem...
- ne izletceksin baba?
+ otur bakayım yanıma, şimdi bak bu dvd'yi zamanında sana izletmek için almıştım...
- offf baba, sevmiyorum ben pek böle şeyler biliyorsun!
+ çoçuğum `the wall` sevilmez mi?
- ya ama sen de kolleksiyon diye hep `pink floyd` almışsın...
+ ne alakası var yahu ne alakası var, bir sürü film var, animasyon var, dur bir dakika, başladı! başladı!
- baba bir kere çok saçma, adamlar bir gitar çalacak diye kan ter içinde kalıyorlar...
+ napsalardı evladım?
- ya bak ben o geçen dinlettiğin şeyi, 2 dakikada yazdım, çaldım `iphone` 28s'imle...
+ hay senin iphone'una, zaten bütün harçlığını bir s harfine verdin!
- baba ama 28'de 450 megapiksel'di kamera, 28s'de 470 megapiksel...
+ neyse sus da izle bak, şimdi bu çocuk o adamın çocukluğu tamam mı?
- off baba ya...
+ tamam git, git, ben izlerim tek başıma, zaten hepiniz annenize çekmişsiniz, ne güçlü geni varmış onunda...
"

dakika 23, hız 7.5:

"pofff,pofff,poffff,pofffff, hay sigara içen kafama, pofff, pofff, poffff"

dakika 30, hız 5.0:

"yaka yaka 250 kalori mi yaktım ben şimdi, hay böyle işin, yahu bir `snickers` o kadar be, e ben günde iki snickers kesin yiyorum, offf, yok yok, olmayacak böyle, napcam ben ya, ayyy öldüm, neyse kalan yarım saat yürüyim böyle, offf, o kadar ısındık yine acıyor her yanım..."

dakika 45, hız 5.0:

"ya benim neden en çok kafam terliyor, göbeğe bak kupkuru, her yerim terlemiş, kafam erimiş, göbek kuru! ya bu göbek neden kuru! içten dışarıya çıkamıyor mu terler acaba göbekten, yahu acıktım da, ne yesem acaba, salata yapayım en iyisi ben kendime, şöyle marul salatası yapayım, ton balığı koyayım ona, peynir koyarım biraz, şöyle turşu keserim minik minik, sonra mısır, salata sosu ekerim, biraz rendelenmiş parmesan, bol zeytinyağı, karides, kapari, ançüez belki bir kaç parça, yahu elin hamsisine ben de ançüez demeye başladım bu gavur ellerde, tüm trabzon kemençe ile dövsün beni, iyi de tüm bunları koyunca salata oldu 1000 kalori, o zaman salata yerine 4 tane snickers yerim, o daha mantıklı bence, evet..."

dakika 57, hız 5.0:

"tempolu yürümek iyi oldu, hem yürüyünce yağ, koşunca glükoz yakıyormuşsun, dur bakayım kendime, cidden çok yakışıklı oldum yahu, koşunca ben neden bu kadar yakışıklı oluyorum, bu göbek gitmeyecek ama herhalde... benim göbeğim de baklava göbeği oysa... hem baklava yiyerek yapılmış göbek de, baklava göbek kadar seksi bence, yahu kendimden etkilendim be, o derece, bu bitmeyecek mi ya, offf 3 dakika var daha"

dakika 60, hız 0.0:

"süper koştum bence, şimdi gidip bir pizza yiyebilirim, üstüne de bir snickers patlattım mı, benden mutlusu yok, hakettim bunu ama ben, baksana sırılsıklam olmuşum... da bu göbek niye hala kuru..."

kızlarıngüvenverengöbekfetişinedit:
- süpersonik kilo veriyorum, 10 kilo oldu şimdiye kadar, bir 5 daha giderse süpersonik olucam...
+ o göbek giderse sakın dönme...
- niye yaaa?  
profil foto

ekspermental

21 Kas 2011 01:41

Mesaj Gönder

16 da kosarken 3 hafta once dustum dızlerım hala daha gecmedı.
duserken de bırseyler dusunuyordum o yuzden kosu bandında kosarken dusunmek sakat ıs Confused  
profil foto

justrelax

21 Kas 2011 01:44

Mesaj Gönder

ben genelde koşu bandında koşarken, koşu bandından daha hızlı koştuğum için, salak saçma öndeki panele vuruyorum.
sağa sola bakarken de dengemi kaybediyorum, rotam şaşıyo.
bi şey düşünmeden koşmaya çalışınca da sıkıcı oluyo.
bi gün düşücem ve gülenim olmayacak diye korkuyorum Cool  
profil foto

sanwhere

21 Kas 2011 01:47

Mesaj Gönder

oof ebn bınemıorum kosu bandına
ayy tam rezıllık
duruken baslarken bırsendelıyım yokmu bır formulu fln Confused gulıyımmı halıme aglıyımmı bılemedım ,

bırde ay yuruyusumu ne var ıkı bacak farklı engebede gıdıyor amaaaann o nedır yaa  
profil foto

benbengi

21 Kas 2011 01:58

Mesaj Gönder

sanwhere demiş ki:
ben genelde koşu bandında koşarken, koşu bandından daha hızlı koştuğum için, salak saçma öndeki panele vuruyorum.
sağa sola bakarken de dengemi kaybediyorum, rotam şaşıyo.
bi şey düşünmeden koşmaya çalışınca da sıkıcı oluyo.
bi gün düşücem ve gülenim olmayacak diye korkuyorum Cool
ahahahha ben daha beterım yaaa Kahkaha  
profil foto

benbengi

21 Kas 2011 01:59

Mesaj Gönder

bastan sonaokudum
kocunu deegistir  
profil foto

Mr AKIN

21 Kas 2011 02:05

Mesaj Gönder

12 de koşmuyorsan hiç çıkmayacaksın koşu bandına...  
profil foto

tecrubeyle sabit

21 Kas 2011 02:05

Mesaj Gönder

koşu bandı sakat ... açık havada koş 2 katı yağ yakımın olur  
profil foto

zero

21 Kas 2011 02:32

Mesaj Gönder

eliptical candir.  
profil foto

TheDaywalker

21 Kas 2011 03:20

Mesaj Gönder

amaç kilo vermekse hızlı koşmanın bir anlamı yokki max 6-6,5 45dak-1 saat haftada 4-5 gün.. 10 numero hatta bide koşudan önce hydroxycut aldınmıydı
herşey süper Smile  
profil foto

vieras

21 Kas 2011 03:27

Mesaj Gönder

şimdiki koşu bantlarında lcd tv var zaten dizi izleye izleye koşuyolar Very Happy  
profil foto

vieras

21 Kas 2011 03:47

Mesaj Gönder

how i met ur mother bölümü koyuyorum..20 dk yetiyo  
profil foto

unknownartis track31

21 Kas 2011 03:53

Mesaj Gönder

dusunmek sakat kosu bandindan acin lcdyi izleyin  
profil foto

anqel

21 Kas 2011 09:57

Mesaj Gönder

6.5 ta yürüyorum koşmam
her taraf ayna zaten çin pavyonu gibi ordan onu kes, burdan bunu kes geçiyo vakit  
profil foto

NilStory

21 Kas 2011 10:33

Mesaj Gönder

çok uzundu okudum ama topik spor olmalıymış =)
cardio en fazla 20 dk yapılır fazlasının hiç bir yararı yoktur...
cardio zayıflamak için değil yapılacak spordan önce vücudun bütün bölgelerindeki kan dolaşımını hızlandırmak ve kasları ısındırmak amacıyla yapılır.

göbek eritmek için twister, yoksa yarım mekiklerin sağlı sollusu neydi ayaklar yerden kesilecek yükseklikteyken bacakları karına çekme hareketi, heh ondan yapılır 2 aya göbek erir =)  
profil foto

Gentleman Jack

21 Kas 2011 17:27

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2   Sonraki