pazar günü yalnızlığın daha fazla hissedilmesi

Anasayfa  \  Forumlar  \  Okuma  \  pazar günü yalnızlığın daha fazla hissedilmesi

pazar günü gayet aksiyonlu geçiyor bizde valla ...  
profil foto

BAHTSIZBiDEVE

27 Eyl 2011 16:05

Mesaj Gönder

ev yaşanmamışlık kokuyor, aylardır içinde yemek pişmiyordu, tamir edilecek çok şey ama yol gösterecek kimse yoktu.

yatmadan önce birine "iyi geceler" demenin lüks olduğunu bu zamana değin fark edememiştim belki de.

bana "yat artık" diyecek biri yoktu, ama içimden film izlemek de gelmiyordu.

uyuyakaldım.

saat 00:30 civarı uyanınca refleks olarak başucumda duran telefonlara baktım, cevapsız arama ya da mesaj yoktu, antreden bir uğultu geldi...

yalnızlık buzdolabı motorunun sesini duymak yattığında, yalnızlık başucundaki çalmayan telefonların, ekran kilitleri devreye girdiğinde heyecanlanmak, ve yalnızlık, artık pazar günlerinden nefret ettiğini düşünerek, mırıldanmak tavana doğru;

"yarın ola, hayrola, yarın ola, hayrola"

yalnızlık belki de sadece beklemek.

yalnızlığı çok güzel anlatmışsın bir kez daha evin içinde yaşadığım sessizliğin sesini duydum okuduktan sonra..  
profil foto

idealistkuzu

27 Eyl 2011 20:40

Mesaj Gönder

çalışırken/ aşıkken biriken diziler , filmler , gidilemeyen tiyatrolar , görüşülemeyen arkadaşlar , atlatılan aile toplantıları , katılım yapılmayan nişan - düğün tarihleri , hatta mezun olunan okulun pilav günleri ..

yalnız kaldığında nasıl arazi oluyorlar ortalıktan , nası piç gibi bırakıyolar seni..

güzel 1 özeti olmuş..

Bravo  
profil foto

dudaklarim kilitli

24 Oca 2012 23:47

Mesaj Gönder

oluyor öyle
pazarları dert  
profil foto

jass

21 Şub 2012 17:35

Mesaj Gönder

iyi ki annem var  
profil foto

22150

26 Şub 2012 22:03

Mesaj Gönder

masadaki o tabağın yokluğu Hass  
profil foto

M O O N

27 Şub 2012 23:28

Mesaj Gönder

pazarı güzel yapan aile ile olmak, pazarı güzel yapan paylaşmaktı ...  
profil foto

separes

02 Mar 2012 19:18

Mesaj Gönder

Sad  
profil foto

separes

02 Mar 2012 19:18

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2