sevdiğiniz sözler

Anasayfa  \  Forumlar  \  Okuma  \  sevdiğiniz sözler

anladım ki gönül çuvalımda ki, kelimeler sana yetmez, oysa gönlüm güzel olmazsa bahçemde bir ''gül'' dahi bitmez.. ey sevgili, senin " aşk'ın" daim olsun, benim yaram olsa da fark etmez!
rumi  
profil foto

arwen

19 Haz 2011 20:51

Mesaj Gönder

ne diyem mahmut mu diyem
şakir Confused  
profil foto

fcb

19 Haz 2011 20:53

Mesaj Gönder

eşekten şeker esirgenmez ama eşek
yaratılışı bakımından otu beğenir. ( hz. mevlana)  
profil foto

farrier11

19 Haz 2011 20:55

Mesaj Gönder

konuşsam dilim yanar, sussam kalbim.önce duruyorum.sonra susuyorum.içimden çıkan lafların etrafı ,yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime. yan! diyorum içime!.sadece sen yan! ve dayan! diyorum gönlüme!.herkes mutlu olsun! sen dayan!.  
profil foto

arwen

19 Haz 2011 20:56

Mesaj Gönder

sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok
fuzuli  

starkiller

19 Haz 2011 21:05

Mesaj Gönder

'' hiç kimse sevgilisine "benim icin ne yaptın?" dememeli.. 6 milyar insanin içinde seni bulmuş, daha ne yapsın.'' (y. erdoğan)  
profil foto

The Advocate

19 Haz 2011 21:06

Mesaj Gönder

arkadaş taşınmanıza yardım eden kişidir,,gerçek arkadaş ise bir cesedi taşımanıza yardım eden kişidir...  
profil foto

tecrubeyle sabit

19 Haz 2011 21:06

Mesaj Gönder

"birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat yada öldür; ama asla yaralı bırakma.." – şems  
profil foto

The Advocate

19 Haz 2011 21:07

Mesaj Gönder

sarışın için dünyayı esmer için sarışını yakarım..  
profil foto

topal40ayak

19 Haz 2011 21:11

Mesaj Gönder

adamına göre away Wink  

RiHTiM

19 Haz 2011 21:12

Mesaj Gönder

sana sevmeyi ögretecek değilim.
doğuştan kazanılır bunu bil.
tabi bir de severek doğurmalı annen seni.
yalnızca sevişerek değil ..  
profil foto

Andrey

19 Haz 2011 21:13

Mesaj Gönder

oluler bir tek seyi iyi bilirler;hayatta olmak daha iyidir pvt.joker full metal jacket  
profil foto

oymak beyi

19 Haz 2011 21:21

Mesaj Gönder

para sen nelere kadirsin...açıkları kapatır, kellikleri örter, topalların destek ayağısın..görmeyenın gözü, duymayanın sağır sultanı iktidarsızın bile ara gazısın welhasıl...pamukprensesin gece 12 den öncesisin sen, bizee ise 12 den sonrası...ama parti 12 den sonra başlıyor Wink  
profil foto

necromenser

19 Haz 2011 21:24

Mesaj Gönder

burası survivor beyler  
profil foto

fuuu

19 Haz 2011 21:26

Mesaj Gönder

girdim senin mahremiyetine sigindim,aldandim bata çika dolanbaçli insanlarinim yanar döner kelimelerine,düze geldim derken islandim mavi asifte gözlerinde ,yükseldim kahpe gönüllü sahiplerinin satilik bedenlerinde,birde baktim ki sifir bile yitirmisiz bea istanbul...  
profil foto

necromenser

19 Haz 2011 21:28

Mesaj Gönder