anladım ki gönül çuvalımda ki, kelimeler sana yetmez, oysa gönlüm güzel olmazsa bahçemde bir ''gül'' dahi bitmez.. ey sevgili, senin " aşk'ın" daim olsun, benim yaram olsa da fark etmez!
rumi
rumi
ne diyem mahmut mu diyem
şakir
şakir
eşekten şeker esirgenmez ama eşek
yaratılışı bakımından otu beğenir. ( hz. mevlana)
yaratılışı bakımından otu beğenir. ( hz. mevlana)
konuşsam dilim yanar, sussam kalbim.önce duruyorum.sonra susuyorum.içimden çıkan lafların etrafı ,yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime. yan! diyorum içime!.sadece sen yan! ve dayan! diyorum gönlüme!.herkes mutlu olsun! sen dayan!.
sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok
fuzuli
fuzuli
'' hiç kimse sevgilisine "benim icin ne yaptın?" dememeli.. 6 milyar insanin içinde seni bulmuş, daha ne yapsın.'' (y. erdoğan)
arkadaş taşınmanıza yardım eden kişidir,,gerçek arkadaş ise bir cesedi taşımanıza yardım eden kişidir...
"birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat yada öldür; ama asla yaralı bırakma.." – şems
sarışın için dünyayı esmer için sarışını yakarım..
adamına göre away
sana sevmeyi ögretecek değilim.
doğuştan kazanılır bunu bil.
tabi bir de severek doğurmalı annen seni.
yalnızca sevişerek değil ..
doğuştan kazanılır bunu bil.
tabi bir de severek doğurmalı annen seni.
yalnızca sevişerek değil ..
oluler bir tek seyi iyi bilirler;hayatta olmak daha iyidir pvt.joker full metal jacket
para sen nelere kadirsin...açıkları kapatır, kellikleri örter, topalların destek ayağısın..görmeyenın gözü, duymayanın sağır sultanı iktidarsızın bile ara gazısın welhasıl...pamukprensesin gece 12 den öncesisin sen, bizee ise 12 den sonrası...ama parti 12 den sonra başlıyor
burası survivor beyler
girdim senin mahremiyetine sigindim,aldandim bata çika dolanbaçli insanlarinim yanar döner kelimelerine,düze geldim derken islandim mavi asifte gözlerinde ,yükseldim kahpe gönüllü sahiplerinin satilik bedenlerinde,birde baktim ki sifir bile yitirmisiz bea istanbul...