demagoji desem değil
duygu sömürüsü desem değil
ezik diyecem olmayacak
daha neler neler diyecem olmayacak
şu insanları sınıflandırma mevzunuzdan vazgecin, yakında ağzımdan cok daha kötü şeyler cıkacak..
bunun adı ne okuma ne başka bişey, yazarın boş boğazlığı yada fazla cigara almasından başka bişey de değil.
saygı sunmuyorum
sevgilerimle
blod yazayım da dikkat cekeyim, güzel kızlar beni farketsin filan, gelsin versinler, tiki panpalar ile alemlere akalım filan... hani dikkat cekeyim ...
duygu sömürüsü desem değil
ezik diyecem olmayacak
daha neler neler diyecem olmayacak
şu insanları sınıflandırma mevzunuzdan vazgecin, yakında ağzımdan cok daha kötü şeyler cıkacak..
bunun adı ne okuma ne başka bişey, yazarın boş boğazlığı yada fazla cigara almasından başka bişey de değil.
saygı sunmuyorum
sevgilerimle
blod yazayım da dikkat cekeyim, güzel kızlar beni farketsin filan, gelsin versinler, tiki panpalar ile alemlere akalım filan... hani dikkat cekeyim ...
ene yorumları okudum da
daha beter cıldırdım..
sanırım bende fazla içtim, aman sakin sakin..
daha beter cıldırdım..
sanırım bende fazla içtim, aman sakin sakin..
arkadaş insaları kategorize edip , ben onlardan ayrıyım arkadaş ! modunu yaratmak hiç olmamış , e burda millet karı kız peşinde de (hadi kızlarda herif olsun) sen atomumu parçalıyosun 80 de çözemedim ki ?
not: adama katılıyorum, aslında bende feyk profilim ,isviçreli bilim adamıyım aslen ,seksenbinin insanlar üstündeki ve cinsellikteki gelişim ve uyum sürecini inceliyorum raporlarıda kısmetse 2 seneye açıklıyacam
not: adama katılıyorum, aslında bende feyk profilim ,isviçreli bilim adamıyım aslen ,seksenbinin insanlar üstündeki ve cinsellikteki gelişim ve uyum sürecini inceliyorum raporlarıda kısmetse 2 seneye açıklıyacam
teşekkürler at avrat
hepimizin bildiğinin yazılara düşülmüş hali.
doğru ne diyelim.
hepimizin bildiğinin yazılara düşülmüş hali.
doğru ne diyelim.
serdar ortaç ve türevlerini anlamkla zaman kaybedeciğine başka uğraşlara yönel derim.
güzellik / yakışıklılık dışındakiler eksik kalmış ..
en iyi fotoğrafçıları
en iyi tasarımcıları
ülkenin en çok kazanan iş adamları
çok çalışıp çok uzun yazan, bir şeyden de anlamayan ve sıkıcı hukukçuları ( kendimi hiç de tenzih etmiyorum )
aynı zamanda mükemmel tarih bilgisi
siyaset gurusu
kimi zaman doktor
zaman zaman veteriner
gerektiğinde mimar o fazla gelirse iç mimar ,
bütün dünya olaylarını ezbere bilmiş ,
bütün kitapları okumuş , bütün filmleri izlemiş ,
aslında dünyayı bile gezmiş
yani yaş 70 olmadan iş bitmiş insanlar topluluğu olarak değerlendirmek daha doğru olur bak ..
en iyi fotoğrafçıları
en iyi tasarımcıları
ülkenin en çok kazanan iş adamları
çok çalışıp çok uzun yazan, bir şeyden de anlamayan ve sıkıcı hukukçuları ( kendimi hiç de tenzih etmiyorum )
aynı zamanda mükemmel tarih bilgisi
siyaset gurusu
kimi zaman doktor
zaman zaman veteriner
gerektiğinde mimar o fazla gelirse iç mimar ,
bütün dünya olaylarını ezbere bilmiş ,
bütün kitapları okumuş , bütün filmleri izlemiş ,
aslında dünyayı bile gezmiş
yani yaş 70 olmadan iş bitmiş insanlar topluluğu olarak değerlendirmek daha doğru olur bak ..
kasımız var diye hep mağdur oluyoruz :.(
gerçekleri yüze vuran süper bir yazı
te allahım...