kaslı adamlar içinde kalmak

Anasayfa  \  Forumlar  \  Okuma  \  kaslı adamlar içinde kalmak

"amanin hocu ben neredeyim böyle" diye düşündüm, yeni üyesi olduğum 80630'u incelemelerim sonrasında. burası öyle bir yerdi ki, ben olmayan her şeyi barındırıyordu içinde, kaslı, yakışıklı adamlar, güçlü ve büyük sözler, raconlar, panpalar, kankalar. kendimi zengin ev mutfağına girmiş sezercik gibi hissettim, devlet bahçeli hakkımı korur muydu acaba, bahseder miydi benden, "orada bir eksperimental var, izliyor siteyi, soruyor annesine, anne benim neden kasım yok, neden yok anne"

serdar ortaç'ın olsun, demet akalın'ın olsun, şarkı sözlerine anlam verememiştim yıllarca, hep merak etmiştim, bunlar hiç mi aşk acısı çekmez, hep mi güçlü olurlar, hep mi takarlar çantaları kollarına, hep mi bakarlar kendi yollarına, burayı görünce anladım, gerçekten varmış böyle insanlar, özendim, imrendim, o güçlü "bana koymaz hocu" şeklinde özet geçilebilecek şarkıları dinleyenlerden olmak istedim.

forumlara baktım, herkes, "kesseler acımaz" modundaydı, aldatılsalar, ya "umrum olmaz", ya "vururum" diyorlardı, kimsenin aklına gelmiyordu oturup üzülmek, duygulanmak, belki de ağlamak.

ama haklılardı, ben de o kadar kaslı olsam, ben de o kadar güzel olsam üzülmezdim herhalde, nasıl bir şeydi acaba, aşık olmamak, aşk acısı çekmemek, duygulanmamak, kaslı bir kalp ile mutlu, huzurlu ve güçlü yaşamak.

kararımı verdim, ben de onlardan olacaktım. önce spora başlayacak, spor yaparken çektiğim fotoğrafları buraya koyacaktım, sporları ise sörf olsun, tenis olsun, at binicilik olsun, hep ata sporlarımızdan seçecektim.

sonrasında ortamlara akacak, mekanın en ilginç insanlarını bulup onlarla beraber son derece eğlenirken fotoğraflar çektirecektim, fotoğrafların değişik açılardan olması, elimde enteresan bir kokteyl olması, arada yorulduğumda ise, fotoğrafta tüm kalabalık çoşarken benim uzaklara bakmam önemliydi.

tüm bunlar sonrası belki ben de, "o o o senden çok var", "seni çöpe attığım poşete yazık", "bebekte iki tur atarım" şarkılarına eşlik edebilecek güçlü psikolojiye ulaşabilirdim.

kalp bir kastı,
peki güçlendirmek için,
günde kaç şınav gerekti.  
profil foto

ekspermental

10 Haz 2011 00:44

Mesaj Gönder

ekspermental demiş ki:
kalp bir kastı,
peki güçlendirmek için,
günde kaç şınav gerekti.

Bravo Sad  
profil foto

NilStory

10 Haz 2011 00:48

Mesaj Gönder

neyse editliyim  

En son RayJay tarafından 10 Haz 2011 00:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

RayJay

10 Haz 2011 00:48

Mesaj Gönder

Confused  

costanze

10 Haz 2011 00:50

Mesaj Gönder

buraya uye olan insanlara laf sokmanin embesil muamelesi yapmanin modasi geceli cok oldu gec kalmissin biraz. ayrica genellemeler her zaman sakincalidir.  
profil foto

BahadR

10 Haz 2011 00:52

Mesaj Gönder

bir siteye üye oldum hayatım değişti diyosun.. geçenlerde de vardı daha isyankar bir tavır koyan arkadaş.. bu nasıl bir misyon biçmektir yahu hayatını şekillendirecek kadar..takıl işte neşene göre..  
profil foto

dinofelis

10 Haz 2011 00:53

Mesaj Gönder

kalp kasınızı düzenli olarak kardio egzersizleri ile güçlendirebilirsiniz. düzenli spor sizi ileri yaşlarda osteoporozdan korur. şınav çalıştırdığı kaslar açısından kıymetli bir harekettir.  

En son tesla coil tarafından 10 Haz 2011 00:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

tesla coil

10 Haz 2011 00:54

Mesaj Gönder

e guzel olmus... begendım ben ...  
profil foto

vespa

10 Haz 2011 00:56

Mesaj Gönder

bu gün,ortada kaldım.zor bi durum.sağ pazumu biri tuttu diğerini öbürü.ah aah..  
profil foto

elitalkol

10 Haz 2011 00:57

Mesaj Gönder

eksper kimse anlamaz seni burda.

rencide olurlar. kırılabilen bile olabilir.

kalbin tam yerini barlar sokağına göre tarif edenler varken..

ben arkadaş olamadım, sen ol onlarla..

sevimli gözük..

güzel yazı eline sağlık.  
profil foto

Snitchbone

10 Haz 2011 00:57

Mesaj Gönder

hangi yazarin imitasyonusun  
profil foto

RayJay

10 Haz 2011 00:59

Mesaj Gönder

bu arada bedelli ergenlik cikmis hocu paran cikismazsa soyle yardim ederim  
profil foto

BahadR

10 Haz 2011 01:02

Mesaj Gönder

gayet güzel tebrikler iigcler  
profil foto

ilkinnn

10 Haz 2011 01:04

Mesaj Gönder

mükemmel denilebilecek kadar güzel olmuş yazdıkların....
tabikide anlama ve yorumlama kişiye göre değişse de şahsen i like it to much...
fakat bi eksiğin var söylemeden geçemedim
kapalı alan güneş gözlüklüleri.... alınırlar kırılırlar yoksa lütfen bir daha ihmal etme onlarıda =)
tekrar dan emeğine aklına sağlık....  
profil foto

umut s

10 Haz 2011 01:05

Mesaj Gönder

kaslı adamları severiz
adonis kaslarına bayılırız
at avrat brave heart'a teşekkürler..  
profil foto

Orixa

10 Haz 2011 01:08

Mesaj Gönder