| albert camus demiş ki: |
| yıllar önce edebiyatcılar kendi aralarında altunızade bir futbol sahasında toplanıp maç yaparlarmış,ozamanın ünlü adam yayınlarının editörü memet fuat ise kaleci,cemal süreya bir gün ona "sana 5 penaltı atacağım ,eger 5i de gol olursa benim istediğimi ne olursa olsun yerine getireceksin" der - tabi memet fuat ise kaleciliğine aşırı güvenir- ,velhasıl 5 penaltıyı da gole çevirir cemal süreya,ertesi gün adam yayınlarına memet fuat'ın yanına gider ellerinde dosyalarla,"penaltıları gole çevirdim,bu elimdeki,arkadaşıma ait olan şiir dosyalarını yayına basıp,dedıklerımı yapmak artık sana kaldı"der,memet fuat ise aylardır basmaz,unutur,yine dile getirir cemal süreya"artık basacaksan bas memet şu şiirleri" der,yine basmaz memet fuat,lakin o şiirler yılllar sonra başka bir yayıncı tarafından basılır:
"hasretinden prangalar eskittim" |
| manevra demiş ki: |
|
inanılmaz.... çok etkılendım.. ama suda enteresan ben bir editör olacam, cemal süreya gibi bir şair bana elınde basmam ıcın bı kaç klasor sıır getırecek ve goz ardı edıcem.... memet fuat bıraz tuhafmıs. |
| manevra demiş ki: |
| stratejik bi hata yapmıslar : )
ayrıca verdıgın bılgıler ıcınde tesekkurler bılmıyodum gercekten. |
| albert camus demiş ki: |
|
rica ederım arkadasım ne demek, ayrıca bir kürt şair olarak türkçeyı bu kadar olağanüstü kullanmasını da gözardı etmeyelım lutfen, her ıkı millet de veryansın durumda... |