babam'a

Anasayfa  \  Forumlar  \  Okuma  \  babam'a

25  
profil foto

tecrubeyle sabit

28 Oca 2012 22:58

Mesaj Gönder

neeyiir demiş ki:
ben çocukken o kadar sessiz ağlardım ki, bazen kendim bile farketmezdim ağladığımı. çoğu zaman gölgelere saklanırdım. insanların içine çıkınca da hep şirin o başı okşanmak isteyen sevimli kız olurdum. ben hep kendimi nasıl sevdirebileceğimi düşündüm, hiç kimsen yoksa kendini sevdirmek zorundasındır. babalarından şikayet eden kızları can kulağıyla dinlerdim hep.

benim kavga edecek bir babam olmadı.
bana bağırıp çağıracak sonra da pişman olduğunda gelip ne diyeceğini bilemeyecek bir babam olmadı.
giydiklerime karışan bir babam olmadı.
okuduğum kitapları, seyrettiğim filmleri, dinlediğim müzikleri gizlice kontrol eden bir babam olmadı.
eve beş dakika geç kaldığımda başıma bir iş gelmiş olabileceğini düşünen bir babam olmadı.
erkek arkadaşım olduğunu öğrendiğinde dünyası yıkılan bir babam olmadı.
çevremin beni kötü yola düşürmeye çalışan adamlarla dolu olduğunu düşünen bir babam olmadı.

bütün kızların vardı, kavgalı olduğu bir babası ve hepsi bütün o kavgalardan sonra dönüp dolaşıp yine barışmışlardı babalarıyla. birbirlerini anlamış, her şeyi affetmiş eski günlere dönmüşlerdi. çünkü; bir kızın kalbi her zaman babasına aitti, babasının kalbi de kızına. benim hiç kalbim olmadı.

profil foto

neeyiir

24 Nis 2012 03:37

Mesaj Gönder

mekanı cennet olsun ... seninle kesin gurur duyuyordur
sana sahip olduğu için çok sanslı bir baba ''o''da ...  
profil foto

CiciLiBiciLi

24 Nis 2012 19:42

Mesaj Gönder

tek kelimemde boğuluveriyor onca insan.
oysa tek kelimeyle sana dokunabiliyorum ben , sen böylesine uzaktayken.  
profil foto

M O O N

30 Nis 2012 04:30

Mesaj Gönder

artık, üzüldüğüm zamanlarda, ya da her suratımı astığımda "neyin var kızım" diyemeyeceğini bilmek.

o'nu asla göremeceğini bilmek..  

Valeria

03 May 2012 00:20

Mesaj Gönder

işler yolunda gitmediğinde o olsaydı bir yolunu bulurdu böyle olmazdı dediğim bahanem  
profil foto

Samantha Sweeting

06 May 2012 01:29

Mesaj Gönder

kendimi bildim bileli derler ya. ben kendimi 9 yaşımda bildim. babam öldüğünde. onu koskoca bir kalabalıkta gömdüğümde.  
profil foto

SAMPLER

06 May 2012 01:48

Mesaj Gönder

valeria demiş ki:
artık, üzüldüğüm zamanlarda, ya da her suratımı astığımda "neyin var kızım" diyemeyeceğini bilmek.

o'nu asla göremeceğini bilmek..

3 yıldır hep bunu hissediyorum Hass  
profil foto

BB

10 May 2012 23:20

Mesaj Gönder

3 gün önce 3 yıl doldu. ben hala ne hissettiğimi ve neler hissedeceğimi çözemedim.
hala bir yandan 3 hafta geçmiş kadar yakın ama bir yandan da 30 yıl geçmiş kadar uzun ve uzak geliyor.
hep mi böyle olacak acaba? Rolling Eyes  
profil foto

BB

21 May 2012 22:36

Mesaj Gönder

her başarımda ilk sen görseydin diyorum sen olsaydın sanki ilk sana koşcakmışım gibi  
profil foto

Samantha Sweeting

22 May 2012 16:26

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2 3 4 5