pucca günlük

Anasayfa  \  Forumlar  \  Okuma  \  pucca günlük

arkadaşım çok beğenmiş, çok komıkmiş....

okuyorum bakalım...yarıladım ..hemencık bıtecek birşey ..daha çok deniz kenarında güneşlenirken okunacak cinsten ...

http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/2010/05/az-kald.html

ben daha bunu yeni öğrenmişken! 2 ağustosta yeni kitabı çıkacakmış .... Confused  
profil foto

PERFECTSMILE

31 Tem 2010 22:40

Mesaj Gönder

bloggermış kızımız toplamış hepsını kitap yapmış .. budur Neutral  
profil foto

PERFECTSMILE

31 Tem 2010 22:43

Mesaj Gönder

farklıymışş  
profil foto

SoLHaN

31 Tem 2010 22:52

Mesaj Gönder

kapak güzel olmuş..

tecrübeyle sabitlendikten sonra ki edit: bir kapağı güzel olmuş..  

En son tecrubeyle sabit tarafından 30 Oca 2012 03:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

tecrubeyle sabit

31 Tem 2010 22:53

Mesaj Gönder

bi ara okuodum çok uzun yazıo ve bana hitap etmio die bıraktm Kahkaha

aceto rulaz  
profil foto

Vito Andolini

01 Ağu 2010 00:12

Mesaj Gönder

cok kotu bı kıtap... edebıyatın yuz karası bı yazım teknıgı var... edebıyat ıcın okunacak bı kıtap degıl ... ılk 10 sayfasını en cok satanlar da oldugu ıcın alıp okudum ...tavsıye etmem ...  
profil foto

vespa

01 Ağu 2010 02:04

Mesaj Gönder

kusmuk demiş ki:
denız kenarında guneslenırken
hatun kızımızın vajınasıyla alıp veremedıklerını okumak
ıyı gelır

kızımızın vajinasına bişey olduğu falan da yok 200 kusuruncu sayfadayım boş geçiriyor Kahkaha

whitesmoke demiş ki:
blogdakileri mi toplamış yeni yazılar mı var?
ayrıca bloggerların adam yerine konulması adına iyi bir hamle. bravo cem mumcu.

blogdakileri toplamış ....yeni bişey yok ..

friday demiş ki:
cok kotu bı kıtap... edebıyatın yuz karası bı yazım teknıgı var... edebıyat ıcın okunacak bı kıtap degıl ... ılk 10 sayfasını en cok satanlar da oldugu ıcın alıp okudum ...tavsıye etmem ...

ben de tavsiye etmem .. başladım okuyorum ..hyr bir de yazık o kdr da özelini paylaşıyor annesi babası vs ...okusalar üzülürler...  
profil foto

PERFECTSMILE

01 Ağu 2010 18:09

Mesaj Gönder

pucca kimmiş peki bilen var mı ..ekşideki yorumları okudum da özel ıstek uzerıne sılınmış bla bla ..  
profil foto

PERFECTSMILE

01 Ağu 2010 18:11

Mesaj Gönder

ipek ongun'un biraz daha cinsellik katılmış hali gibi geliyor nedense.  
profil foto

starling

02 Ağu 2010 09:54

Mesaj Gönder

hyr bir de kapagında yazıyor ki aynen aktarıyorum;

bakınız arka kapak falan...

pucca çok ayıp
pucca cok komık
pucca cok asık
pucca beter bişi
bla bla ....

hyr okudum gercekten bu sabah bıtırdım ve sonunda gülmekten çok üzüldüm kadının hayatına ..  
profil foto

PERFECTSMILE

02 Ağu 2010 10:00

Mesaj Gönder

2007den beri uğraşıyorlar o zmn ..düzenli ..aaz önce bloglara falan girdim sırf 97 sayfayı yazılı halde bulabilmek için ama o kdr çok entry var ki bulamadım bile Confused  
profil foto

PERFECTSMILE

02 Ağu 2010 10:29

Mesaj Gönder

bu kadın aptal ya özel hayatını deşifre ederek marjinal olmaya çalışıyo  
profil foto

google

02 Ağu 2010 15:26

Mesaj Gönder

bu arkadaşın falan olsa, misafirliğe falan gelse sana, hiç susmasa bık bık bık bık bık bık...

tepen atar herhalde...  
profil foto

Gentleman Jack

02 Ağu 2010 16:19

Mesaj Gönder

ahuhaha bazı cümleleri beni müthiş güldürüyor Kahkaha  
profil foto

m0r

02 Ağu 2010 21:52

Mesaj Gönder

evet kendisi benim .
yerseniz. Surprised

Alıntı:
yildiz tilbe sendromu:

ilk olayımız budur. ayrıldığınız şahıstan başka kimseyle yiyişmek istemezsiniz, murat boz gelse sikmişim taşşaklarını dersiniz.
habire ara beni, gel bana, sev beni, aşkımsın tarzı şeyler beyninizden geçer.
göz sürekli telefondadır..
önce o telefon kapanır, 10 dakika sonra hemen açılır..
sonra "ararsa asla açmıcam aslaaaa"
10 dk sonra, "ararsa çok soğuk konuşacam"
10 dakika sonra "aradığında canan sen açsana yok de benim için"
10 dakika sonra "arasa ah bi arasa"
bunun sonrası ise, el telefonda, göz tavanda fonda bayık müzikler eşliğinde "allahım arasın benii" diye dua ederken bulur kendini..
burda er kişi sürekli takip edilir. sanki 1 günde birini bulacakmış gibi eğer hala silinmediyse facebooktan en az 25 kez sayfasına tıklanır..
kişisel iletiler hep damardır, "canım yanıyor:(" "yarısı senin,yarısı ihanetinin bekçisi","kıymet bilene gelsin bu şarkı Sad" gibi..
kapıcının çocuğunun bile beyni sikilir.
dünyadakii tek sorun onun ayrılığıdır. işin garibi başkalarının da umurlarında olmasını ister.
dünyaya göktaşı düşecek 15 dakika sonra desen. "yaa benim derdim başımdan aşkın ne diyosun sen" diyip terslemeye müsait yapıları vardır.
dışarı çıkmaz, sadece sevgilisini anlatacağı arkadaşlarıyla konuşur diğerlerini bir kalemde siler, kendini eve kapayıp ağlarr ağlarr ağlarr..
en büyük pişmanlıklar keşkeleri kadınlar bu dönemde yaşar.. zaten bir kadın pişman olmuşsa yaptığından en başta döner, yok dönmediyse bir daha beklemenin alemi yok.
o karı hayattaaaa dönmez..

demet akalin sendromu:

en sevdiğim sendrom.
bi önceki hareketleri karşılığında tek bir mesaj, arama olmayınca.
hemen hanımkızımız silkelenip kendine gelmeye başlar. kendine selam veren her erkeğin ona asıldığını düşünür.
eski sevgililerle fingirdeşme durumları olur bu dönemde. dışarı çıkmaya başlar, iletileri değişir. "mutluyum:)"
en önemlisi birileriyle flört aşamasında olur. habire sataşmalar "yaa batuhann yaaaaa" falan gibi bize batuhan diye birinin varlığını belli edecek iletiler yazar.
sorduğunda hacı naaptın eski sevgiliyi, amaan ya boşver onu önümüzdeki maçlara bakalım biz sinyali verir. bu dönemde içilir sıçılır gezilir, biraz rahatsa sevişilir..
"hayat onsuz güzel, herkes bana eş, herkes bana değer" dönemi geçirilir.
en çok duruma uyan şarkı ise "yüzünü bile görmek istemiyorum, yoluma çıkmasan iyi edersin, sözlerim sana ağır mı geldi, kalbini mi kırdım afedersin"
sanki kaltak o kadar acı çekmemiş herifi kendi bırakmış, adam peşinde pervane gibi davranır durur.

orhan gencebay sendromu:

bu laylaylom faslında da aramayan erkişi, hanımkızımızın bünyesinin içine sıçar. bi anda çöker.
kendini çirkin, işe yaramaz, kimse beni sevmez, herkes kötü ben iyi, elimde sadece temiz yüreğim yaptığım sevaplarım var moduna geçer.
beni de allah yarattı ulan diye isyanlara geçer.
acıtasyonun allahı bu dönemde gerçekleşir. "benim tek sorunum herkesi kendim gibi sanmam Sad"
"insanları tanıyorum yavaş yavaş" "sadece susuyorum" "insanlar neden bu kadar kötü kalbim acıyor:("
gibi cümlelerle hayatına yön verir. sanki milletin işi gücü yok bu salağın üstüne oyun oynayıp
"hahaha saf bir kız bulduk, hadi onla dalga geçip iyi niyetini suistimal edelim" diye düşündüklerini sanır.
ulan bi önceki dönemde koymuşum minareyi götüne diyen o değilmiş gibi dünya omuzlarını ezmiş modunda ağlak ağlak dolanırlar.
hayatındaki diğer sorunları bu dönemde farkederler. "işim yok zaten" "annemle hep kavga ediyoruz" hastir sivilcem çıkmış" gibi..

serdar ortaç sendromu:

bu iyice beynin mal olduğu sendromdur.
kafa bi demet akalına gider bi orhan gencebaya.
serdar ortaç şarkıları gibi ne anlatmaya çalıştığını anlamazsın.
mesela adamın şarkısının başı aşığım sana ulan ölüyorum kahpe diye başlar, ortasına doğru meğer kardeşini seviyormuş onu anlatmaya çalışmış,
ortasında nan evlilermiş dersin, sonra kadın bunu aldatmış başka memlekete gitmiş dersin,
şarkı devam ettikçe aldatan meğer serdarmış sikinde bile değilmiş 3 sevgilisi bile varmış dersin,
anam bi anda dünya barışıyla ilgili bir mesaj hoop sonunda haydi kızlar plaja.. kadının ruh halide böyle değişir, sabah kalkar "çok seviyorummmm böhüüü" diye ağlar.
öğlene doğru "ben eski sevgilimi daha çok seviyorum aslında unutamadığım o"
öğlen, "ya aslında ona hissettiğim sevgi değil elde edememe sahip olamama"
akşam üstü "karşı komşu da ne yakışıklı lan" akşam ise "artık kimseyi sevmeyeceğim atkı öreyim bari"

ilhan şeşen sendromu:

artık heriften umudu kesmişsindir ulan bari bir selam ver dost olalım diye geçirirsin.
15 dakika haber alamazsan ne yaptığını duyamazsan, öldü mü lan diye düşünürsün.
artık bazı şeyler için geç olduğunu farkına varırsın.
dönse bile bilirsin eskisi gibi olamayacak birşey.
bazı şeyler artık sana çok uzak gelir, düne kadar ağladığın anılar bu dönemde gülümsetir seni.
şarkılarda ciğerini parçalayarak ağlamak gelmez içinden sadece dalarsın öyle.
mutlaka başka biri daha vardır bu dönemde, kıyaslarsın sürekli.
kafanda biriktirdiğin konuşmalar bu dönemde daha softlaşır.
şu köşeden çıksa şimdi suratına bakmayacağım dediğin anlar geçmişte kalmıştır.
canını acıtan şeyler de artık koymamaya başlar.
nefes almaya başladığını farkedersin..
böylelikle bir aşkın daha sonuna gelirsin..

hayır bana tanıdık bişeyler var da , ben bilemedim yani
Kahkaha  
profil foto

Öyküm B.

20 Ağu 2010 15:54

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2 3   Sonraki