gran turismo 4
ultima online'dan bahseden oldu mu hiÇ
ben bu aralar punisher (pc) ve settelers hok (pc) ve onimusha (ps2) oynuyorum.
nba street v3
fifa street
project snowblind
shadow of rome
devil may cry3
uefa chapions league
half life2(yeniden)
fifa street
project snowblind
shadow of rome
devil may cry3
uefa chapions league
half life2(yeniden)
the punisher, king arthur (xbox) maksat wakit geçsin splinter cell chaos theory yi beklerken
| console-master demiş ki: |
| nba street v3
fifa street project snowblind shadow of rome devil may cry3 uefa chapions league half life2(yeniden) |
oha eheh oynamadiklarini yazsaydın bre
nba street ve fifa street cok eglenceli olmus.bagımlılık yapıyolar valla. fifa street i eabig yapmis ne de olsa.
snowblind nasi ya cok merak ediyorum valla.
dmc3 asmis olayı hastası oldum oyunun bir kere degil bin kere dmc3
he birde tekken 5 cikti tabi
hadin
ps2
En son oğuz tarafından 17 Ağu 2007 01:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son oğuz tarafından 17 Ağu 2007 01:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
| lordofthegstrings demiş ki: |
|
oha eheh oynamadiklarini yazsaydın bre nba street ve fifa street cok eglenceli olmus.bagımlılık yapıyolar valla. fifa street i eabig yapmis ne de olsa. snowblind nasi ya cok merak ediyorum valla. dmc3 asmis olayı hastası oldum oyunun bir kere degil bin kere dmc3 he birde tekken 5 cikti tabi hadin |
tekken 5 inanilmaz yüzyilin en iyi dövüs oyunu bana göre.bu arada cold fear da süper.
kotor oynuomda geçemedim bi türlü uyuz oldum
|
tekken 5 inanilmaz yüzyilin en iyi dövüs oyunu bana göre.bu arada cold fear da süper. |
ya güzel oyun tekken 5 ama d-padden oynama isine gıcıgım ben. analog olsa keske
cold fearı gördüm ama cok bayılmadım. gamecubde de re4 ü görmüs olmamdan kaynaklanan bisi heralde
hadin
| lordofthegstrings demiş ki: |
|
ya güzel oyun tekken 5 ama d-padden oynama isine gıcıgım ben. analog olsa keske cold fearı gördüm ama cok bayılmadım. gamecubde de re4 ü görmüs olmamdan kaynaklanan bisi heralde hadin |
25 martta res4lu özel bir gamecubek çikacak onu bekliyorum ben..
|
25 martta res4lu özel bir gamecubek çikacak onu bekliyorum ben.. |
hadin
imdaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt viridian room oynuorum allahim bilen warsa yardim etsin delirmek uzereyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
atari pac man ın uzerıne oyun tanımam
dope wars