bende lg var biri full hd biri 3d led ben input lag falan hissetmiyorum ama varda benmi anlamıyorum nedir. o donmalar her zaman olmuyo merak etme oyundan ben çok araştırdım
bu arada giren asıl bana girdi senin gazına geldim eagle eye aldım sora bide mouse aldım 300 tl bayıldım adam gibi kalibrasyon yapamazsam yandık ki yandık
| 3m1r demiş ki: |
| bu arada giren asıl bana girdi senin gazına geldim eagle eye aldım sora bide mouse aldım 300 tl bayıldım adam gibi kalibrasyon yapamazsam yandık ki yandık |
bir mouse almışım onada bir kalibrasyon yapmışım.. headshot!
| bir mouse almışım onada bir kalibrasyon yapmışım.. headshot! |
sniper emir
209 metre headshot yaptım ya. hacı ayarları bi sonlandırabilsem fena olacak ama işte
haci daha demin tek tank atişiyla bir havoc atak helikopteri ile icindeki 2 kamilleri indirdim
))))))
helikopter inince kamillerde haliyle inmiştir yav. ekstraymış gibi anlatma onu
moruk normal atiş indirmekde beceridir ama bee
) bu arada metreyi uzat benim bile 198 mt idi yaa
) mousela 500 cikar onu
ya bi denemiştim reconu. öle bi atıyım dedim vuruverdi.209 metre... bide artık biraz beraber oynamasakmı.bakıyom sen sürekli sqd dm ler falan bizi hiç salladığın yok
cod mw3 daha iyi bence
| correct demiş ki: |
| cod mw3 daha iyi bence |
intruder alert! intruder alert! security breach! the enemy is armed and dangerous stay on maximum alert!
granade for you
| ya bi denemiştim reconu. öle bi atıyım dedim vuruverdi.209 metre... bide artık biraz beraber oynamasakmı.bakıyom sen sürekli sqd dm ler falan bizi hiç salladığın yok |
aksam yapalim sq dm silah acmak icin oynadim abi rush conquest yapalim tdm cik artıkk
evet bencede cod daha iyiiii