fifa 12 online oynuyorum. online oynayan varsa ekleyebilir (redline_9_9). bi de defans sistemi çok değişmiş onu konuşmak lazım, ayrıca nası hücum yapıcaz onu bi tartışalım valla bunu çözmek lazım çok güzel olcak bi tam çözsem
eklemek isteyen kullanıcı adını mı paylaşıo nası arkadaş eklenio bilmiorum valla yeni aldım ps3'ü daha 3-4 gün oldu. böle bi arkadaşlar arası lig gibi bişi var ondan yapabiliriz, sonuncu olucam garanti verebilirim ama zevkli olur. 8 yesemde sıkılmam kaçmam dellenmem (sadece online oynarken
).
eklemek isteyen kullanıcı adını mı paylaşıo nası arkadaş eklenio bilmiorum valla yeni aldım ps3'ü daha 3-4 gün oldu. böle bi arkadaşlar arası lig gibi bişi var ondan yapabiliriz, sonuncu olucam garanti verebilirim ama zevkli olur. 8 yesemde sıkılmam kaçmam dellenmem (sadece online oynarken
şimdi şu l2 r2 aynı anda basıoruz bi o var. onu çok sık kullanıyo musunuz iyi defans yapan arkadaşlar? tackle olayı var daha farklı işlio çok rahat bakkala gidebiliyoruz. bunu da ben çok kullanmaktan korkar oldum. bi de defansta baskılarken adamı artık ikinci adamı çağırmak zorlaşmış. biraz daha defans manuel hale gelmiş ki bence çok güzel olmuş!
ben pc de oynuyorum ama eski haline çevirebiliyosunuz defanstaki tackle olayını.bi ayarı var tam hatırlayamadım ama normal pas ve şut ile birlikte iki kişi basabiliyorsunuz eskisi gibi.
defans sistemini eski haline alabiliyorsun..
controler settingsten..
controler settingsten..
controler settingse girdiğinde
ilk sayfada en altta ''tactical defans'' secenegini ''legacy defans'' yapacaksınız..
eski haline dönüyor..
ilk sayfada en altta ''tactical defans'' secenegini ''legacy defans'' yapacaksınız..
eski haline dönüyor..
| muhterem demiş ki: |
| controler settingse girdiğinde
ilk sayfada en altta ''tactical defans'' secenegini ''legacy defans'' yapacaksınız.. eski haline dönüyor.. |
heh yaşa sen hocam aklıma gelmediydi benim
hadi yaa o sakatmış ölese :/
her nekadar eski legacy defence'e dönülebilse de yenisi alıştıktan sonra ideal. adamın karşısında iken çok depar yapmamanı ve hamleni hemen kare ile değil üzerine doğru yürüyerek yapmanı öneririm zaten kendisi alıyor
evet defansı oturttum baya sadece adamın önünü kapamak yetio hakkaten, atlamaya gerek yok.
bence eski legacy defansa göre çok daha güzel olmuş oyun açısından ama adamı sinir krizine sokabilir. eskiden yapay zekaya suç atabilirdin artık kontrol (biraz daha fazla) sende, söyleyecek söz yok
| starbury demiş ki: |
| akşam onlayn olursan atalım bikaç maç |
olurum akşam, ben ekledim seni.
az önce divison 9'da iki maç yaptım.
ilkinde 3-0 yendim ikincide 4-0 yenildim deliricem. bazı adamlara atak yapamıyorum resmen. herifin 11/15 şutu var benim 2/3 şutum var (onlardan biri de orta sahadan, 3-0'dan sonra). adam hem çok rahat geliyo benim sahaya, bi de çıkartmıo zar zor adamın yarı sahasına geçebiliyorum filan. division 9 dedim kolay olur geçeriz ama öle olmuyo işte
ilkinde 3-0 yendim ikincide 4-0 yenildim deliricem. bazı adamlara atak yapamıyorum resmen. herifin 11/15 şutu var benim 2/3 şutum var (onlardan biri de orta sahadan, 3-0'dan sonra). adam hem çok rahat geliyo benim sahaya, bi de çıkartmıo zar zor adamın yarı sahasına geçebiliyorum filan. division 9 dedim kolay olur geçeriz ama öle olmuyo işte
kazandığım maçlarda da karşımdaki 3 yaşında filan büyük ihtimalle öle koşuyo boş boş. öle bi maçta bile maksimum 6-7 şut çekebiliyorum.
yannız bu arada kim ne derse desin 2011 ve 2012 itibarı ile fifa bitirmiş olayı.. pes in lafı bile edilmez..pes bildiğin atari oyunu gibi 2 senedir
çok hızlı paslaşıp , topu önüne atmayı sık kullanmanız gerekiyor. mümkün olduğu kadar yeni eklenen tackle hareketini alt tetiklerden birine alın ve kullanmayın. contain ve teammate contain genelde yeterli. yalnız 2011 deki gibi x ve kare ile direk adama doğru pres yok sadece kollayarak önünü kapatıyor. hamleyi siz yapacaksınız.