bf3 vs mw3

Anasayfa  \  Forumlar  \  Oyunlar  \  bf3 vs mw3

mw3 iyi bence..ilk izlenimlerim gayet olumlu..  
profil foto

No PaSaRaN

14 Kas 2011 18:48

Mesaj Gönder

fps oyun multi oynanir ozaman bf3 dur ya:)  
profil foto

A n A Ki N SkyWaLKeR

28 Kas 2011 18:18

Mesaj Gönder

cmtprkl demiş ki:
counter strikeçıların oyunu call of duty dir.. oyun değil para tuzağıdır.. aynı fifa , 2k sports mantığıyla ilerler.

battlefield ise candır.

Bravo Bravo Bravo Bravo

story mode seviyolarsa batman arkham city alsinlar ne gerek var Smile fps sana katiliyorum valla Cool  
profil foto

A n A Ki N SkyWaLKeR

12 Ara 2011 23:59

Mesaj Gönder

cmtprkl demiş ki:

zannetmiyorum cod u single player için aldıklarını.. çoğu oynamıyor bile..

bence yaniliyorsun ne kadar cevremde warsa tanidim cogu story mode:) hatta ben bile Kahkaha
multiplayeri okadar kötükii Very Happy cocuk işi gelior yada bf3 daha mi zor gerçekcilik veriyor team olayi kötü herkes kafasina gore multi oynicaklarsa bf3 derim..vga oyun ödüllerinde multide bf3 ikinci oldu mw3 4ncu biliorum yada 3 muydu Hi  
profil foto

A n A Ki N SkyWaLKeR

14 Ara 2011 01:34

Mesaj Gönder

cmtprkl demiş ki:

türkiye de kayde değecek bir oyuncu kitlesi yok.. o yüzden daha genel konuştum..

genel olarak haklisin kardeşim ne dimm:) 1 milyar dolar yapmiş cod Cool  
profil foto

A n A Ki N SkyWaLKeR

14 Ara 2011 14:56

Mesaj Gönder

yaza kadar hazirlanip:d ii bir platoon kurup 1.6 milyon dolarlik turnuvaya girmek lazım yahu:d  
profil foto

A n A Ki N SkyWaLKeR

11 Oca 2012 00:20

Mesaj Gönder

cmtprkl demiş ki:
itiraf etmeliyim ki mw3 ün unlock zımbırtıları oyunu oynatıyor..
ama oyun hala çok dandik..
saçma sapan hatta..

bf 3 nin en ufak haritasi operation metro mw3 en buyuk haritasindan daha buyukmuss Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha bu ne laa mw3 multi yapicama counter strike oynarimm Very Happy 1999 yilinda kalma aynisi bi mekanda dort don dur Hi  
profil foto

A n A Ki N SkyWaLKeR

14 Oca 2012 01:13

Mesaj Gönder

cod patch in patch ini yayınlayarak yeni oyun diye satmakta sadece hikaye modu kayda değer diğer tüm modlarda bf nin eline su dökemez ağlayan bağıran kuzu köpek kedi sesi çıkaran 13-20 yaş aralığı oyuncular ise merakınız durmayın cod a hücum...

yok true surround ile kafanız yanından geçen mermi sesleri her pozisyonda değişen ses ve patlama efektleri ile tümüyle gerçekçi bir savaş deneyimi arıyorsanız? sadece ufacık haritalarda ya allah koşturup önünüze çıkanı vurmaktan yorulmam diyorsanız cod u, devasa haritalarda helikopterden tank a ve aklınıza gelebilecek tüm mobil ekipmenlerı kullanarak ölüm kusmak için bfyi,tek kişilik orduyum diye 10 kill yapınca abidik gubidik saldırılar düzenlemek istiyorsanız cod u, 4 kişilik takımınızla taktik çizerek saldırmanın ve dayanışmanın tadını çıkarmak istiyorsanız bf yi, çıt çat çut diye çıkan 0 tepmesiz su tabancalarını seviyorsanız cod'u her silahın ayrı tepme ve özelliğini sınırsızca kullanmak ve geröek seslerini duyarak düşen kovanları saymak istiyorsanız bf yi seçin e daha ne yazayım a.q  
profil foto

KILLSPRAY

17 Oca 2012 12:48

Mesaj Gönder

killspray demiş ki:
cod patch in patch ini yayınlayarak yeni oyun diye satmakta sadece hikaye modu kayda değer diğer tüm modlarda bf nin eline su dökemez ağlayan bağıran kuzu köpek kedi sesi çıkaran 13-20 yaş aralığı oyuncular ise merakınız durmayın cod a hücum...

yok true surround ile kafanız yanından geçen mermi sesleri her pozisyonda değişen ses ve patlama efektleri ile tümüyle gerçekçi bir savaş deneyimi arıyorsanız? sadece ufacık haritalarda ya allah koşturup önünüze çıkanı vurmaktan yorulmam diyorsanız cod u, devasa haritalarda helikopterden tank a ve aklınıza gelebilecek tüm mobil ekipmenlerı kullanarak ölüm kusmak için bfyi,tek kişilik orduyum diye 10 kill yapınca abidik gubidik saldırılar düzenlemek istiyorsanız cod u, 4 kişilik takımınızla taktik çizerek saldırmanın ve dayanışmanın tadını çıkarmak istiyorsanız bf yi, çıt çat çut diye çıkan 0 tepmesiz su tabancalarını seviyorsanız cod'u her silahın ayrı tepme ve özelliğini sınırsızca kullanmak ve geröek seslerini duyarak düşen kovanları saymak istiyorsanız bf yi seçin e daha ne yazayım a.q

yazdin yazicani Smile) acim ps yi girim oyuna gaza geldim Kahkaha  
profil foto

A n A Ki N SkyWaLKeR

17 Oca 2012 22:32

Mesaj Gönder

yaklaşık 3 ay falan oldu bf3 ü alalı
bilgisayardan online oynuyorum ve şunu söylemeliyim ki şu ana kadar oynadığım en zevkli online oyun.

sesler grafikler patlamalar silahlar tanklar falan yani diycek söz yok. her türlü mw3 e 5 basar.

zaten online oyun olarak düşünüldüğü için story mod çok kısa. ama o da idare eder.  
profil foto

Afro Samurai

08 Şub 2012 16:16

Mesaj Gönder

afro samurai demiş ki:
yaklaşık 3 ay falan oldu bf3 ü alalı
bilgisayardan online oynuyorum ve şunu söylemeliyim ki şu ana kadar oynadığım en zevkli online oyun.

sesler grafikler patlamalar silahlar tanklar falan yani diycek söz yok. her türlü mw3 e 5 basar.

zaten online oyun olarak düşünüldüğü için story mod çok kısa. ama o da idare eder.

ne diyebilirim dünya sana güzel.bu oyunu ps3 te değil pc de oynasaydım gerçekten çok iyi işler yapardım gibi geliyor. eagle eye denen zımbırtıyı aldım mouse aldım falan eskisine göre baya iy iama genede bi pc deil  
profil foto

4mi2

28 Şub 2012 14:54

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2 3