bf3 vs mw3

Anasayfa  \  Forumlar  \  Oyunlar  \  bf3 vs mw3

hep konuşulur ama bu ay bu mücadele baya kızışacak gibi. bf3'ün ardından bu ayın 8'inde mw3 de piyasaya çıkacak. iki oyununda single player modlarının geçiçi tatmin sağladığını hesaba katarsak oyunları multiplayer modlarına değerlendirip almak gerekiyor sanki.

ama ikisinin de önceki oyunlarının multiplayerını oynamamış birisi olarak oynayanlardan bir kıyaslama yapılmasını istesem. mw3'ü beklemek mi gerekir, bf3'e balıklama dalmak mı gerekir?hangisi hangisini döver acaba?

internette bir sürü kullanıcı yorumu var ama karar veremedim.

not: forumlarda arama yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. varsa ve bulamadıysam benim eşşekliğim, artık onu da başlığı silerek, taşıyarak hallederler.  
profil foto

Askorbik

01 Kas 2011 13:44

Mesaj Gönder

kaşınıyon dimi bayılıcan paracıkları bf3 e  
profil foto

MrKedi

01 Kas 2011 13:48

Mesaj Gönder

bf3 single player modu ortalama..hikaye sıfır.multiplayer modları mf3 katlar geçer..heleki 64 kişilik deatmachler efsane şuanda Smile  
profil foto

muslumanmetalci

01 Kas 2011 13:54

Mesaj Gönder

mrkedi demiş ki:
kaşınıyon dimi bayılıcan paracıkları bf3 e

bu sefer kaşınıyorum bayılıcam sanırım... pazarlamanın kurbanı olucam. çok reklam yaptılar..  
profil foto

Askorbik

01 Kas 2011 14:23

Mesaj Gönder

bf3 single playerı mükemmel bence ama multıplayerına gelınce bı cacık olmaz egerkı kendıne aıt bı arkadas team'ın yoksa;mw3 dersen senaryo olarak bf3 ten daha iyi olacaını dusunuorum acıkcası ama oynanabilirlik ve atmosfer acısından b3 azına mıcar mw3 un hee multısıne gelınce mw3'un multısı gibi multı az bulunur kesınlıkle randomda gırsen muthıs keyıf alırsın Wink  
profil foto

JANBON JOVI

01 Kas 2011 14:28

Mesaj Gönder

mw2 den şaşmadıgım için mw3 e devam derim.  
profil foto

neyin pesindesiniz

01 Kas 2011 14:35

Mesaj Gönder

mw3 ne ya  
profil foto

frolic

01 Kas 2011 14:37

Mesaj Gönder

modern warfare mış ya Kahkaha

bf3 kçımı yesin.  
profil foto

frolic

01 Kas 2011 14:38

Mesaj Gönder

frolic demiş ki:
modern warfare mış ya Kahkaha

bf3 kçımı yesin.

Kahkaha Kahkaha  
profil foto

Askorbik

01 Kas 2011 14:47

Mesaj Gönder

pes vs fifa gibi oldu bu iki oyun da... matrixteki neo gibi oldum, kırmızı mı mavi mi?

ya da bomba imha uzmanı gib... hangi teli kesicem karar veremedim Hick  
profil foto

Askorbik

01 Kas 2011 14:51

Mesaj Gönder

bf bana hep hatalarla dolu geldi
mw daha iyiydi hep  
profil foto

frolic

01 Kas 2011 14:55

Mesaj Gönder

bir de bunun online ına sararsak yandık ama ya  
profil foto

MrKedi

01 Kas 2011 15:10

Mesaj Gönder

bu konuda tez yazıyorum,
game development konum,
örnek olarak mw3 bf3 karşılaştırması yapıcm sunumda,
rendererlarına grafiklerine baktığınız zaman bf3 açık ara önde,
tabi ki bu işin perde arkası durumu, yorumlar kişiden kişiye değişir.
gameplay walkthroughlarına baktığınızda da bf3 ün oynanabilirliğinin daha kapsamlı ve haritaların daha geniş olduğunu göreceksiniz..
cod gibi sık sık yeni oyunlar çıkarmak yerine az olsun öz olsun durumundan kazanmaya çalışıyor bf diye düşünüyorum.
eskiden cod da yokken wolfenstein vardı, moh fln..
cod onları bitrdi, bf3 te cod u ezer diye yapıyorum ben şahsi yorumumu..  
profil foto

runDLL32

01 Kas 2011 15:53

Mesaj Gönder

cod 5 çıkalı 2 sene olucak nerdeyse halen cod 4 oynuyanların sayısı çok daha fazla, mw3 çıktıktan sonrada çok fazla ilgi olucagını sanmıyorm. özellikle cd ler bu derece pahalı ve tek bilgisayarlık olduktan sonra userların sayısı düşük olucaktır. mp için konuşuyorm.  
profil foto

neyin pesindesiniz

01 Kas 2011 16:05

Mesaj Gönder

mrkedi demiş ki:
bir de bunun online ına sararsak yandık ama ya

wow kalmadı artık. son paketiyle bitirdi, beni benden aldı. pandalar, koalalar falan. diablo'da muhtemelen 2012 sonunda gelecek. o zamana kadar online boşluğunu doldurmak lazım.  
profil foto

Askorbik

01 Kas 2011 17:09

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2 3   Sonraki