oyundaki bi eksiklik de all star oylamasına sokmuyolar seni ama kyrie irving oy alıyor nasıl oluyosa
o da çaylak sen de çaylaksın..yılın çaylağı sıralamasında en öndesin ama all star maçı için oylamada yoksun
o da çaylak sen de çaylaksın..yılın çaylağı sıralamasında en öndesin ama all star maçı için oylamada yoksun
| no pasaran demiş ki: |
| oyundaki bi eksiklik de all star oylamasına sokmuyolar seni ama kyrie irving oy alıyor nasıl oluyosa o da çaylak sen de çaylaksın..yılın çaylağı sıralamasında en öndesin ama all star maçı için oylamada yoksun |
ya all-star kısmı tümden tırt zaten... daha sonraki senelerde de bişey değişiyor sanma... ben oylamada açık ara 1. sıradaydım, maça yine yedek olarak çıktım...
all star oylamasında hiç ismim çıkmamasına rağmen, ilk senemde batı kadrosuna yedeklerden girip maçta 9 dk aldım
koçların oylarıyla allstar olduk kısacası
14 sayı ile takımın en skorer 3.ismi oldum maçta kobe ve durant'ten sonra..
ama maçı doğu kazandı..
buna da şükür diyoruz..
rookie allstar maçında ise mvp seçildim tabi
koçların oylarıyla allstar olduk kısacası
14 sayı ile takımın en skorer 3.ismi oldum maçta kobe ve durant'ten sonra..
ama maçı doğu kazandı..
buna da şükür diyoruz..
rookie allstar maçında ise mvp seçildim tabi
bir bug daha buldum..oyun içindeyken save edip çıkarsanız ve tekrar o save'e girerseniz player card'daki bütün eski maçlarınız gidiyor..nba'deki box score'lar vs hepsi gidiyor
xboxta gitmiyo pcde bilemiyorum
| bir bug daha buldum..oyun içindeyken save edip çıkarsanız ve tekrar o save'e girerseniz player card'daki bütün eski maçlarınız gidiyor..nba'deki box score'lar vs hepsi gidiyor |
gidiyor derken??? iptal olmuyorlar, sadece tekrar oyunu açtığında görüntülenmiyor... onu demek istedin sanırım komişyoner...
en azından pc'de öyle yani...
oynayan yokmu xboxta livedan oynardık
| my player'a başlayalı 1 ay falan oldu 12'şer dakikadan oynuyorum.39 maç yaptım şimdiye kadar..philadelphia 1.tur 16.sıradan draft etmişti, pg'yim..5-6 maç yaptıktan sonra trade istedim ve lakers'a trade ettiler, ilk 5 oynuyorum haliyle, overall 68 oldu oyuncu..
ortalamalarım 24.3 sayı, 3.8 ribaund, 4.3 asist, 1.7 top çalma, 1 blok..ama top kaybında 5.8 ile lig lideriyim 2 ay üst üste ayın çaylağı seçildim, 2 kere nba'de batı konferansı haftanın oyuncusu seçildim ve muhtemelen ocak ayında ayın oyuncusu seçilicem..ocak ayı ort. 32 sayı, 5.5 ribo, 4.5 asist, 2.2 top çalma vs.. professional oynuyodum sanırım bi yükselticem zorluğunu zorlamamaya başladı çünkü.. 49-38-36 falan atıyorum arka arkaya |
açıp ilk periyod bitmeden söverek kapatıyorum artık.
online tam bir iskence tanimadigin adamlarla oynayinca
dovdugun an (ki her mac dovuyorum140-7) hemen quit, tam keyif almaya baslarken quit
orospu cocuklari
dovdugun an (ki her mac dovuyorum140-7) hemen quit, tam keyif almaya baslarken quit
orospu cocuklari
| chirkhin demiş ki: |
|
gidiyor derken??? iptal olmuyorlar, sadece tekrar oyunu açtığında görüntülenmiyor... onu demek istedin sanırım komişyoner... en azından pc'de öyle yani... |
| bütün istatistiklerin silinmiyor tabi..ben ps3te oynuyorum..istatistikler sezon ortalamaları vs duruyor ama geçmiş maçların box score'ları gözükmüyor..mesela ben ocak ayında nba'de batı konferansının oyuncusu seçilmiştim o ayın ortalamalarına falan bakıyodum kendi my player sayfamda..artık save'den sonra o ay komple yok..ama çok büyük problem değil tabi.. |
pc'de de aynısı oluyor komişyoner...
ya aslında temeli bozmadan bikaç iyileştirme daha yapsalar mükemmele ulaşacaklar...
mesela:
"star player" oldun mu, istediğinde oyundan çıkabilme(substitute) özelliği gelse...
istenilen tarihe kadar simülasyon yapılabilse...
all-star oylamasında kazandın mı, ilk 5 başlanabilse...
ben yılın çaylağı seçilmiştim ilk senemde
ve kendi konferansımda her ay ayın çaylağı seçildim ayrıca
ama çaylak all-starında oynamadım
15inci sıradan draft edilmiştim
ikinci sene all-starda ilk 5oynayacağım açıklandı
all-stardan önceki son maçta omzumdan sakatlandım ve 10maç oynamadım
sonuç olarak all-starı televizyondan bile izleyemedim henüz
ama bu sene ligde(2inci senem)sezon mvpsi olucam sanırım
ve kendi konferansımda her ay ayın çaylağı seçildim ayrıca
ama çaylak all-starında oynamadım
15inci sıradan draft edilmiştim
ikinci sene all-starda ilk 5oynayacağım açıklandı
all-stardan önceki son maçta omzumdan sakatlandım ve 10maç oynamadım
sonuç olarak all-starı televizyondan bile izleyemedim henüz
ama bu sene ligde(2inci senem)sezon mvpsi olucam sanırım
| guybrush threepwood demiş ki: |
| online tam bir iskence tanimadigin adamlarla oynayinca
dovdugun an (ki her mac dovuyorum140-7) hemen quit, tam keyif almaya baslarken quit orospu cocuklari |
spor oyunları klasiği fifada öyle
2inci senem bitti
haliyle kontratım da bitti,takım bana benle sözleşme yenileyemeyeceklerini ve sezon sonu serbest kalacağımı sölediler
serbest kalmadım,3üncü sezonda maça bile çıktım,sonra trade istedim bakalım ne olacak
ama trade olmadan serbest kalarak başka bi takımla kontrat görüşme yapma imkanı yok mu ya
haliyle kontratım da bitti,takım bana benle sözleşme yenileyemeyeceklerini ve sezon sonu serbest kalacağımı sölediler
serbest kalmadım,3üncü sezonda maça bile çıktım,sonra trade istedim bakalım ne olacak
ama trade olmadan serbest kalarak başka bi takımla kontrat görüşme yapma imkanı yok mu ya