nba 2k12

Anasayfa  \  Forumlar  \  Oyunlar  \  nba 2k12

uploaded with imageshack.us
oyun ıgn tarafında büyüleyici olarak tanımlanmıştı aynen öyle çıktı eski oyundaki online sorunu bieaz düzelmiş gibi.

tabi direk my playere atladım hastalıkak başka acıklaması yok Confused sanki benı transfer ettı herifler gidiyimde bir maç daha yapıyım ortalamam duzelsın dıyorum

philadelphia tarafından draft edildim fena gitmıyorum.normalde bu takımdan bi halt olmazda takımdayım ve gidebilcegımız yere kadar.. Twisted Evil myplayerda daha çok pas hatası olmaya baslamıs sürekli oyunda kalman lazım adamınu kaçırdınmı klasık düşer karnenden yine

* http://forum.80630.com/f6/t282665_p0.html 2k11 topici burada mevcut o oyunun yorumlarınada bakmak isteyenler için .  

En son indians tarafından 07 Ekm 2011 18:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
profil foto

indians

07 Ekm 2011 17:44

Mesaj Gönder

2k11'in soundtrack süperdi, children collide olsun, art vs. science olsun, acaba 2k12 nasıl Smile  

dulkadir

07 Ekm 2011 18:24

Mesaj Gönder

ultrox demiş ki:
2k11'in soundtrack süperdi, children collide olsun, art vs. science olsun, acaba 2k12 nasıl Smile

eminem & royce da 5’9” – fast lane
travis barker featuring yelawolf, twista, busta rhymes and lil jon – let’s go
cyhi da prynce – sideways (2k remix)
kurtis blow – basketball
friendly fires – skeleton boy
machine drum – let it (edit remix)
aceyalone featuring cee-lo – workin’ man’s blues
freddie gibbs – look easy (2k original)
chiddy bang featuring q-tip – here we go
zion i featuring rebelution – many stylez
duck down all -stars 2 – shout the winners out (2k original)
middle class rut – new low
bassnectar – cozza frenzy
ancient astronauts – still a soldier
alex k. and d.j.i.g. – now’s my time (2k original)
see-i – haterz
james pants – we’re through
shinobi ninja – rock hood
dels – shapeshift
hudson mohawke – thunder bay (instrumental)
mr. chop – intermezzo 2 (instrumental)
kid mac featuring mat mchugh – hear you calling
thunderball – make your move
the freeze tag – the shuffle (instrumental)
the death set – it’s another day
project lionheart -they come back
jamaica – by the numbers
xv – awesome  
profil foto

indians

07 Ekm 2011 18:28

Mesaj Gönder

2k11 deki "my player"ı buna aktarabiliyormuyuz??? yoksa en baştan adam yarat, kaşını gözünü ayarla felan yapmamız mı gerekiyor???  
profil foto

chirkhin

07 Ekm 2011 19:37

Mesaj Gönder

chirkhin demiş ki:
2k11 deki "my player"ı buna aktarabiliyormuyuz??? yoksa en baştan adam yarat, kaşını gözünü ayarla felan yapmamız mı gerekiyor???

0dan adam yaptım ben taşımayı bılmıyorum varmıki öyle bir hakkımız yoktur herhalde Confused  
profil foto

indians

07 Ekm 2011 19:48

Mesaj Gönder

indians demiş ki:

0dan adam yaptım ben taşımayı bılmıyorum varmıki öyle bir hakkımız yoktur herhalde Confused

ben de sana soruyorum işte... madem sende var oyun, bi kontrol ediversene oluyor mu olmuyor mu diye...

yada google amcaya mı danışsak...  
profil foto

chirkhin

07 Ekm 2011 19:56

Mesaj Gönder

chirkhin demiş ki:

ben de sana soruyorum işte... madem sende var oyun, bi kontrol ediversene oluyor mu olmuyor mu diye...

yada google amcaya mı danışsak...

2k11 yokki bende neyi taşıcam Kahkaha ben tasıma yok diye biliyorum bakarız netden  
profil foto

indians

07 Ekm 2011 19:59

Mesaj Gönder

demoyu oynadım , şut sokmak çok kolay.. altta ışık yandığı anda atıyorsun kaçmıyor.. adamın yerine göre değişir tabii ama altta ışık işi bozmuş sanki..yada demo diyede yapmış olabilir , orjinali oynayan arkadaş söylerse iyi olur Very Happy  
profil foto

icecold Jr Gong

07 Ekm 2011 20:04

Mesaj Gönder

yalnız topiği açtıkdan sonra online taklaya geldıak nası bir forumsa Confused morale kupon koyarsın 2 hafta kazanamazsın online iyi dersın onl. takla olur Confused  
profil foto

indians

07 Ekm 2011 20:05

Mesaj Gönder

icecold jr gong demiş ki:
demoyu oynadım , şut sokmak çok kolay.. altta ışık yandığı anda atıyorsun kaçmıyor.. adamın yerine göre değişir tabii ama altta ışık işi bozmuş sanki..yada demo diyede yapmış olabilir , orjinali oynayan arkadaş söylerse iyi olur Very Happy

ışık olayı dedıgın gibi dikkat edersen sorun cıkmıyor.ben önüm boşken kolay kolay kaçırmadım daha çok buna bakıyorum bu dedıgım normal oyun modlarında gecerlı tabi myplayerda farklı gelişim göstermeden sadece çok rahat şutları sokabılıyorum sımdılık  
profil foto

indians

07 Ekm 2011 20:07

Mesaj Gönder

indians demiş ki:

ışık olayı dedıgın gibi dikkat edersen sorun cıkmıyor.ben önüm boşken kolay kolay kaçırmadım daha çok buna bakıyorum bu dedıgım normal oyun modlarında gecerlı tabi myplayerda farklı gelişim göstermeden sadece çok rahat şutları sokabılıyorum sımdılık
orjinalinde varsa kötü o zaman ya.. her attığında girerse ne zevki kalır arada kaçırcan ribaund falan alıcan Very Happy  
profil foto

icecold Jr Gong

07 Ekm 2011 20:09

Mesaj Gönder

icecold jr gong demiş ki:
orjinalinde varsa kötü o zaman ya.. her attığında girerse ne zevki kalır arada kaçırcan ribaund falan alıcan Very Happy

demoyu hiç oynamadım ben ama demolar nasılsa oyunda öyledır.  
profil foto

indians

07 Ekm 2011 20:12

Mesaj Gönder

indians demiş ki:

demoyu hiç oynamadım ben ama demolar nasılsa oyunda öyledır.
eğer pes demosundaki gibiyse sensible ondan iyidir Kahkaha Kahkaha  
profil foto

icecold Jr Gong

07 Ekm 2011 20:15

Mesaj Gönder

dynamic goals harika olmus maç sırasında 2 dk kala 2 isabetli şut at diyor misal hele bide son hücuma denk gelirse tadında yenmıyor he Confused  
profil foto

indians

08 Ekm 2011 21:04

Mesaj Gönder

oyna oyna müthiş olmuş Confused  
profil foto

indians

09 Ekm 2011 13:06

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2 3 4 5 6 7   Sonraki