pes 2012

Anasayfa  \  Forumlar  \  Oyunlar  \  pes 2012

fifa kadar berbat bi oyun var mı ya elimi sürmem arkadaş fifaya aptal hayatında futboldan çakmayan kanadılılar ve amerikalılar için özlel yapılmış çocuk oyunu gibi berbat pes bir numara  
profil foto

Tutti Frutti

07 Şub 2012 18:39

Mesaj Gönder

nolur sur elini :"(  
profil foto

antonios

07 Şub 2012 21:09

Mesaj Gönder

henüz patch kurmadım hiç ama şu haliyle cidden çok hata var
kaleci olayı gerçekten efsane kötü yani daha kötüsünü hatırlamıyorum
çileden çıkarıcak hareketler yapmakta durmadan
patch bulsam sırasıyla düzgün linklerden indiricemde
bulamadım öle sıralı olarak ve düzgün linkli  
profil foto

vanity

09 Şub 2012 06:03

Mesaj Gönder

güzel olm işte ikiside kendi capında daha ne olsun.

aslında nba 2k yı yapanlar bir futbol oyunu yapsa mükemmel ötesi olur bence.  
profil foto

CorrecT

24 Şub 2012 15:41

Mesaj Gönder

arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar...benki; gençleri rutbol oyunlarına küstürmek suçundan (çok yeniyodum herkesi) 37 eyalette aranan konami tarafından japonyaya girdiği anda tutuklama emri çıkarılmış, tibette karanlık bir mağarada 7 yıl kör keşişler tarafından winning eğitimi almış uzun lafın kısası 96 senesinden beri bilfiil futbol oyunlarına gönül vermiş birisi olarak söyleyimki. fifada peste mantara bağlamış. pesi aldım kuzenime vermek zorunda kaldım. şindi arkadaşın gazına geldim fifa aldım oda cacık. bir 2 sene almayalım şu oyunlarıda pabucun sıkı olduğunu anlasın godoşlar. böyle 2 tane zeralet oyun piyasada yarışıyo ya yazıktır. gerçekten 2k suanda bi futbol simulasyonu yapsa patlatır valla. gerçi belli bi zaman sonra onlarda başıma ödül koyar çok yeniyorum milleti oyuna küstürüyorum Very Happy.. off ne döşedim sıkıntıdan be!  
profil foto

4mi2

24 Şub 2012 15:53

Mesaj Gönder

Sayfa:   Önceki  1 2 3 4 5