kaldımı daha oynayan ya
star wars çıktı diye bıraktım, star wars hiç sarmadı.. onu da bıraktım.. combat arms diye bi fps var sağa sola sıkıyorum ondan da hackersin sen diyorlar herkesi kafasından vurunca oyundan atıyorlar falan, ( e eski cs player normal.. ) ondan da baydım. e çocuk falan yapayım ben artık madem
burning legion level 85 destruction warlock
| bluesy demiş ki: |
| star wars çıktı diye bıraktım, star wars hiç sarmadı.. onu da bıraktım.. combat arms diye bi fps var sağa sola sıkıyorum ondan da hackersin sen diyorlar herkesi kafasından vurunca oyundan atıyorlar falan, ( e eski cs player normal.. ) ondan da baydım. e çocuk falan yapayım ben artık madem |
wow un ilk zamanlari cok guzeldi durmadan patch ve expansion lar cikinca sogudum. en son biraktigimda 150k altin falan vardi bi suru de binek,legendary item falan vardi.oyunu birakali 2 sene olmus hic ozlemedim.
lvl 52 iken 2007de bırakmıştım . arkadaş daveti ile girdim geri geçen hafta . bu akşam 83 olucam
özlemişim
wow olecek gw2 cıkınca
wow bitti zaten. diablo yolda. blzard biliyo isini.
tbc den sonra pek tadi tuzu kalmadi.. haftada 3-4 saat bg yapip cikiyorum.. diablo gelsin bakalim o kadar annual pass odedik.
spectral aldim keyfim yerinde
bi rüzgarla havaya girip tekrar başlamıştım, şimdi raid falan kurmaya yönetmeye üşenir oldum sanırım 2 ay yetti bana, yanımda 5 6 kişiyide tekrar başlatmıştım şimdi bırakıcam diyemiyorum
o polearm düşecek!!!111