ps3 oyun tavsiyesi...

Anasayfa  \  Forumlar  \  Oyunlar  \  ps3 oyun tavsiyesi...

efendim, forumlarda arattim, bulamadim...

halbuki boylesi bir topic'in coktan acilmis olmasi gerekiyordu...

benim spesifik sorum sudur... god of war 1-2-3 u oynadim, bitirdim, bayildim... ayni tarzda oyun tavsiyelerinin var midir??? sahsen call of duty, assasins creed vs tarzi, sol mantarla adami yonet, sag mantarla hedef al mantigindaki oyunlari oynayamiyorum... o yuzdan god of war tarzi, dal orta yere, vur kir parcala mantiginda oyunlar ariyorum...
diablo 3 ps3'de ciksa ne guzel olur...

ayrica baska tarz oyun tavsileriniz varsa, onlar da guzel olur...  
profil foto

chirkhin

27 Eyl 2010 15:40

Mesaj Gönder

mafia !  
profil foto

CNKT

27 Eyl 2010 15:42

Mesaj Gönder

uncharted2 güzel, sağ analogla hedefi buluyon ama bu o kadar zor değil alışırsın  
profil foto

recursive

27 Eyl 2010 15:46

Mesaj Gönder

simdi farkettim 1 senedir sadece pes oynuyomusum ps3 te..bu oyun tavsiye topiğinden bende faydalaniyim bari.  
profil foto

James Bond

27 Eyl 2010 15:47

Mesaj Gönder

james bond demiş ki:
simdi farkettim 1 senedir sadece pes oynuyomusum ps3 te..bu oyun tavsiye topiğinden bende faydalaniyim bari.

valla god of war 3lemesini oynamadan ps3'um var deme bence... ben yaptim o hatayi... sen yapma en azindan... ne guzel oyunmus o oyle... Kahkaha

ayrica motostorm: pasific rift'i siddetle tavsiye ederim... hayatimda gordugum en eglenceli yaris oyunlarindan biri... hele bi de multiplayer'da tadindan yenmez... demosunu indir, anlarsin...  
profil foto

chirkhin

27 Eyl 2010 15:51

Mesaj Gönder

recursive demiş ki:
uncharted2 güzel, sağ analogla hedefi buluyon ama bu o kadar zor değil alışırsın

ben kabiliyetsizim hocam... gelmiyor bana oyle sag mantar olayi... sol mantari yonetmeyi ogrenmek 5-6 sene mi aldi zaten Kahkaha Kahkaha Kahkaha pc gamepad'inde bol bol antreman yaptim... en sonunda aldim ps3 u Kahkaha  
profil foto

chirkhin

27 Eyl 2010 15:52

Mesaj Gönder

chirkhin demiş ki:

valla god of war 3lemesini oynamadan ps3'um var deme bence... ben yaptim o hatayi... sen yapma en azindan... ne guzel oyunmus o oyle... Kahkaha

ayrica motostorm: pasific rift'i siddetle tavsiye ederim... hayatimda gordugum en eglenceli yaris oyunlarindan biri... hele bi de multiplayer'da tadindan yenmez... demosunu indir, anlarsin...

onu hep diyolardı god of war la ilgili.vakit bulunca bi saralım bari.e peki en iyisi hangisi bunların 3 mu?  
profil foto

James Bond

27 Eyl 2010 15:53

Mesaj Gönder

aylar oldu açmadım makineyi.
diablo 3 çıksa da neşemizi bulsak. Neutral

bi de samurai vs. li bi oyun. Razz  
profil foto

F.T.W.

27 Eyl 2010 15:54

Mesaj Gönder

alone in the dark inferno 45 tl

prince of persia 40 tl

bunları tavsiye ederim hemde satarimda

hem fikir hem gerçek alışverişi olabilir.  
profil foto

Yngwie

27 Eyl 2010 15:56

Mesaj Gönder

mirrors edge diye bi oyun var değişik bi first person, google dan videolara falan bak derim  
profil foto

recursive

27 Eyl 2010 15:56

Mesaj Gönder

james bond demiş ki:

onu hep diyolardı god of war la ilgili.vakit bulunca bi saralım bari.e peki en iyisi hangisi bunların 3 mu?

ben de oyle dusundum ama kardesimin uyarisiyla kendime geldim... en iyisi diye bisey yok... grafik olarak evet, en iyisi god of war 3... ama en basindan oynamalisin... yoksa bi filme sonlarinda girip izlemek gibi oluyor... ciddi bir hikaye var oyunda islenen... ben, saolsun kardesim sayesinde o hataya dusmedim... "al en basindan oyna" diyip verdi 3unu de (ki 2 oyun seklinde satiliyor...)...
benim de sana tavsiyem odur... al god of war collection (1-2) ve god of war 3 u... en basindan hikayeyi izleye izleye oyna...  
profil foto

chirkhin

27 Eyl 2010 15:57

Mesaj Gönder

yani öyle yapalım bari bu kadar olumlu eleştiriden sonra heralde begeniriz bizde.1 den baslayalım bakalım bu kratos da ne numaralar var  
profil foto

James Bond

27 Eyl 2010 15:59

Mesaj Gönder

prince of persia  
profil foto

CorrecT

27 Eyl 2010 16:01

Mesaj Gönder

heavenly sword
bu da god of war gibi
yalnız six axis le yapman gereken şeyler de var
mesela ok atıyon, gamepadd de hiç bişeye basmadan sağ sola gamepadi çevirererek yönlendiriyon, wii gibi  
profil foto

recursive

27 Eyl 2010 16:02

Mesaj Gönder

james bond demiş ki:
yani öyle yapalım bari bu kadar olumlu eleştiriden sonra heralde begeniriz bizde.1 den baslayalım bakalım bu kratos da ne numaralar var

ooo... hem de ne numaralar var...

ben sana sadece bi tanesini soyliim... oyun sirasinda yatakta gordugun hatun veya hatunlar olursa git yanlarina, bas "o" tusuna... sonra da ekrandaki komutlara uy... becerebilirsen gayet guzel trophy kazanirsin... Kahkaha Kahkaha Kahkaha  
profil foto

chirkhin

27 Eyl 2010 16:04

Mesaj Gönder

Sayfa:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Sonraki