oyun için laptop, önerileriniz ...

Anasayfa  \  Forumlar  \  Oyunlar  \  oyun için laptop, önerileriniz ...

masaüstü al o kadar paraya diyenler çıkacaktır elbet ama
2000-2500 tl lik bütçeme göre max performans alacağım bir laptop önerebilir misiniz ?
nedenlerini de açıklayın lütfen bilgi sahibi olayım ...
oynayacağım oyunlar: modern warfare 2 , lord of the ring online, age of conan gibi mmorpgler ...
şimdiden çok teşekkürler öneriler için ...  
profil foto

zeke

20 Nis 2010 11:56

Mesaj Gönder

asus +1  
profil foto

CosMo

20 Nis 2010 12:10

Mesaj Gönder

ekran kartı gt240m diyor ancak bazı diğer modellerde gt330m ler var, hatta gt yerine hd5650 daha iyi diyorlar.  
profil foto

zeke

20 Nis 2010 12:11

Mesaj Gönder

alienware  
profil foto

LastMinuteMan

20 Nis 2010 12:12

Mesaj Gönder

http://tinyurl.com/y67ysh3
bu laptopın performansı fiyatına göre çok iyi...
sende belirtmişsin ama tekrardan altını çizmek isterim , bende 2 sene önce gidip deli paralar verip asus'un bir laptopunu aldım...ilk 3 ay bütün oyunları rahatlıkla oynayabildim , 3 ay sonra çıkan oyunlarda sıkıntı başlamaya başladı ve şu anda ki durumu sorarsan yeni oyunların neredeyse %80'inii oynayamıyorum Smile))
o yüzden masaüstü konusunu bir kez daha düşünmeni isterim...

ama illa laptop alacağım dersen , yurtdışı bağlantın var ise alienware almanı öneririm.. çünkü adamlar "oyun laptop"ı üretiyor Smile
sayfasını incelemek istersen de

http://www.alienware.com/  
profil foto

Senior Muhabir

20 Nis 2010 12:13

Mesaj Gönder

haddim değil ama ,

bence hp sakın bakma

asus tan şaşma

hatta bana kalsa gittigidiyor dan amerika dan gelme macbook pro al cash para imkanın varsa üzerine w7 kur  
profil foto

CosMo

20 Nis 2010 12:14

Mesaj Gönder

ahahaha

alienware dien hemşom için bir alkışş

+1 direk  
profil foto

CosMo

20 Nis 2010 12:14

Mesaj Gönder

oyun için desktop, iş için laptop  
profil foto

sanwhere

20 Nis 2010 12:20

Mesaj Gönder

canım kardeşim bende de asus m51sn var , ekstradan upgare de ettim ama artık bu bizim işlemciler falan geride kaldı, oyun için yetersiz kalıyorlar.. i serisi işlemciler çok başarılı...
kıyas yapılacaksa tabi ki yeni işlemciler , ama bir daha söylüyorum eğer imkanım var diyorsan alienware tabi ki Smile  
profil foto

Senior Muhabir

20 Nis 2010 12:21

Mesaj Gönder

lifeislife demiş ki:

2000-2500 arası dıyor adam Very Happy
Smile o yüzden casper önerdim Smile o fiyata ancak o performansta bir makina alınabilir Smile)  
profil foto

Senior Muhabir

20 Nis 2010 12:25

Mesaj Gönder

valla alienware baktım güzel şeylere benziyorda yurtdışı olayı çok uğraştırır ... ben 1 hafta içinde düşünüyorum ..  
profil foto

zeke

20 Nis 2010 12:25

Mesaj Gönder

pepee demiş ki:
http://tinyurl.com/y67ysh3
bu laptopın performansı fiyatına göre çok iyi...
sende belirtmişsin ama tekrardan altını çizmek isterim , bende 2 sene önce gidip deli paralar verip asus'un bir laptopunu aldım...ilk 3 ay bütün oyunları rahatlıkla oynayabildim , 3 ay sonra çıkan oyunlarda sıkıntı başlamaya başladı ve şu anda ki durumu sorarsan yeni oyunların neredeyse %80'inii oynayamıyorum Smile))
o yüzden masaüstü konusunu bir kez daha düşünmeni isterim...

ama illa laptop alacağım dersen , yurtdışı bağlantın var ise alienware almanı öneririm.. çünkü adamlar "oyun laptop"ı üretiyor Smile
sayfasını incelemek istersen de

http://www.alienware.com/

casterın o alet iyi gibi görünüyor  
profil foto

zeke

20 Nis 2010 12:27

Mesaj Gönder

zeke demiş ki:
valla alienware baktım güzel şeylere benziyorda yurtdışı olayı çok uğraştırır ... ben 1 hafta içinde düşünüyorum ..

o zaman sana 2500'e masaüstü diyorum tekrardan ,oyun içiin masaüstü şart , en azından bir sene sonra upgrade ederekte yeni oyunları oynama şansını yakalayabilirsin  
profil foto

Senior Muhabir

20 Nis 2010 12:27

Mesaj Gönder

toshibalar için fikri olan varı
quismo falan ?  
profil foto

zeke

20 Nis 2010 12:29

Mesaj Gönder

toshiba qosmio x505-q880

profil foto