batman: arkham asylum

Anasayfa  \  Forumlar  \  Oyunlar  \  batman: arkham asylum

oyunu indirdim oynadım biraz morgta oyundan attı sildim  
profil foto

Black Milk

03 Kas 2009 17:12

Mesaj Gönder

indirip oynayayım hemen bari imrendim Confused  
profil foto

otuzfive

09 Kas 2009 17:17

Mesaj Gönder

%30 lardayim oyunda dovusler kombolar eksigi olmasi ragmen cok basarili ama gameplay biraz kopuk geldi. bir odadan cikip digerine girmeye 15 sn bekliyorsun, ayni skilde bir kafes acmaya da ayni sekilde.

soyle uzun uzun ayni mekanda gezip dovusesin geliyor ama hep bi tunel bir delik lagim vs arama durumu var =)  
profil foto

RayJay

12 Oca 2010 13:43

Mesaj Gönder

batman çılgın bir oyun gerçekten. ben hiç bu kadar iyi birşey beklemiyordum. dövüş sistemi çok başarılı. bu tarz oyunlarda genellikle x tuşuna defalarca basarsınız, bunda zamanlama biraz daha önemli. ayrıca oyunda gizli kalmak adına yapmanız gerkekenler büyük yenilik katıyor. tepelerde dolaşmalar, adamı bayıltmalar, xray görüntüler... metal gear solid artık biraz öğrensin stealth action nasıl olur, hala çöp tenekesine girip yuvarlanıyoruz Smile
bir de oyunun boss'ları güzel... ne mi eksik? araç kullanmak, daha geniş bir haritada belki şehirde takılmak, daha çok kombo... ikinci oyunu mu tarif ediyorum Smile zaten duyuruldu bile  
profil foto

gaddarjoker

20 Oca 2010 12:55

Mesaj Gönder

yeni kuruyorum bakalim nasilmis.  
profil foto

anasazi

05 Kas 2010 04:00

Mesaj Gönder

uber bi oyun olmus arkadas hikayeyi gectim sirf ekstralari acmak icin riddler ile ugrasiyorum.  
profil foto

anasazi

14 Kas 2010 05:17

Mesaj Gönder

favori kisimlarim scarecrow bolumleri Surprised  
profil foto

anasazi

14 Kas 2010 05:18

Mesaj Gönder

mistereko demiş ki:
o halat atılması gereken yer oyunun yüzde kaçında acaba?

ben şimdik dr. young un zımbırtısını buldum. orada bıraktım. artık bugunluk yeter diye. bi de böyle stres oluyorum oynarken. ulan nerden ne çıkıcak acaba diye. ama strateji falan süper öyle gizlenerek gitmek falan.

ama pek biticek gibi durmuyo daha %20 bile olmadım yani Confused

o yüzdeler oyunlarda genellikle thropy ler yan görevler vs için kullanılıyor. çoğu oyunun senaryosunu %30 dayken bile bitirebilirsin. neticeden sonrasında oyundaki thropyleri kasıyorsun.  
profil foto

WHooPS

14 Kas 2010 11:22

Mesaj Gönder

ivy ile kapisicam.
70% tamamlamisim Surprised  
profil foto

anasazi

17 Kas 2010 05:23

Mesaj Gönder

riddler's challenges 240/240 Cool

hayir bi de en cok hosuma giden tarafi hic netten bakinmamais olmam, zaten haritalari bulunca gerisi geliyor.
en komik kismi da riddler'in sonlara dogru internetten bakip hile mi yapiyosun die konusmasiydi ahah.
guzel bi tarafi da batman'in riddler'in koordinatlarini gotham pd'ye bildirmesi ve akabinde polisin riddler'i basisinin riddler'in telsizinden duyulmasi.  
profil foto

anasazi

17 Kas 2010 12:08

Mesaj Gönder

nihayet bitti Cool  
profil foto

anasazi

17 Kas 2010 12:57

Mesaj Gönder

arkham city çıkmış Smile  
profil foto

DoCToRe