oyunu indirdim oynadım biraz morgta oyundan attı sildim
indirip oynayayım hemen bari imrendim
%30 lardayim oyunda dovusler kombolar eksigi olmasi ragmen cok basarili ama gameplay biraz kopuk geldi. bir odadan cikip digerine girmeye 15 sn bekliyorsun, ayni skilde bir kafes acmaya da ayni sekilde.
soyle uzun uzun ayni mekanda gezip dovusesin geliyor ama hep bi tunel bir delik lagim vs arama durumu var =)
soyle uzun uzun ayni mekanda gezip dovusesin geliyor ama hep bi tunel bir delik lagim vs arama durumu var =)
batman çılgın bir oyun gerçekten. ben hiç bu kadar iyi birşey beklemiyordum. dövüş sistemi çok başarılı. bu tarz oyunlarda genellikle x tuşuna defalarca basarsınız, bunda zamanlama biraz daha önemli. ayrıca oyunda gizli kalmak adına yapmanız gerkekenler büyük yenilik katıyor. tepelerde dolaşmalar, adamı bayıltmalar, xray görüntüler... metal gear solid artık biraz öğrensin stealth action nasıl olur, hala çöp tenekesine girip yuvarlanıyoruz
bir de oyunun boss'ları güzel... ne mi eksik? araç kullanmak, daha geniş bir haritada belki şehirde takılmak, daha çok kombo... ikinci oyunu mu tarif ediyorum
zaten duyuruldu bile
bir de oyunun boss'ları güzel... ne mi eksik? araç kullanmak, daha geniş bir haritada belki şehirde takılmak, daha çok kombo... ikinci oyunu mu tarif ediyorum
yeni kuruyorum bakalim nasilmis.
uber bi oyun olmus arkadas hikayeyi gectim sirf ekstralari acmak icin riddler ile ugrasiyorum.
favori kisimlarim scarecrow bolumleri
| mistereko demiş ki: |
| o halat atılması gereken yer oyunun yüzde kaçında acaba?
ben şimdik dr. young un zımbırtısını buldum. orada bıraktım. artık bugunluk yeter diye. bi de böyle stres oluyorum oynarken. ulan nerden ne çıkıcak acaba diye. ama strateji falan süper öyle gizlenerek gitmek falan. ama pek biticek gibi durmuyo daha %20 bile olmadım yani |
o yüzdeler oyunlarda genellikle thropy ler yan görevler vs için kullanılıyor. çoğu oyunun senaryosunu %30 dayken bile bitirebilirsin. neticeden sonrasında oyundaki thropyleri kasıyorsun.
ivy ile kapisicam.
70% tamamlamisim
70% tamamlamisim
riddler's challenges 240/240
hayir bi de en cok hosuma giden tarafi hic netten bakinmamais olmam, zaten haritalari bulunca gerisi geliyor.
en komik kismi da riddler'in sonlara dogru internetten bakip hile mi yapiyosun die konusmasiydi ahah.
guzel bi tarafi da batman'in riddler'in koordinatlarini gotham pd'ye bildirmesi ve akabinde polisin riddler'i basisinin riddler'in telsizinden duyulmasi.
hayir bi de en cok hosuma giden tarafi hic netten bakinmamais olmam, zaten haritalari bulunca gerisi geliyor.
en komik kismi da riddler'in sonlara dogru internetten bakip hile mi yapiyosun die konusmasiydi ahah.
guzel bi tarafi da batman'in riddler'in koordinatlarini gotham pd'ye bildirmesi ve akabinde polisin riddler'i basisinin riddler'in telsizinden duyulmasi.
nihayet bitti
arkham city çıkmış
asylumda nefis cityde nefis
bi ara oynuyacam
yenisi cıktı bunun