buradan devam

12-0 ne la

chalmers sakatlanmış hügo

olur ver lebronu

anderson 3-6 hafta yok dıyolar fıeldsın ne kadar oynamayacagı bellı degıl kısa da surebılır
dun aksama kadar lee beklentılerı hıc karsılayamadıgı ıcın mecbur drop ettık
dedıgın gıbı volkan terry var bradley donucek barbosa var leeden cok bısey beklemıyorum bu sezon bakalım ross nasıl cıkacak
dun aksama kadar lee beklentılerı hıc karsılayamadıgı ıcın mecbur drop ettık
dedıgın gıbı volkan terry var bradley donucek barbosa var leeden cok bısey beklemıyorum bu sezon bakalım ross nasıl cıkacak

gart yok
haftaya nash oynuyormuş allahtan.

ben takas yaparsam benim takası kim gözden geçirecek?
bugün bi takas yapma ihtimalim var, karşı taraf bu gece istiyor illa, benim takası gözden geçirecek eleman belli mi ?
bugün takas olursa bakıversin bi zahmet
bugün bi takas yapma ihtimalim var, karşı taraf bu gece istiyor illa, benim takası gözden geçirecek eleman belli mi ?
bugün takas olursa bakıversin bi zahmet

kım ısterse baksın farketmez benım ıcın gecen sene ben bakıcaktım ama bu sene farketmez kım ısterse baksın
yanlış anlaşılmazsa benim değerlendirdiğim tarza en yakın değerlendireceğini düşündüğümden saygın baksın isterim, ama kim olursa olsun itiraz etmem farketmez yani..
saygın baksın bence de adıl bakar bence saygın
ben bakarim da ben de buyuk ihtimal geciririm yani
yanliz bu aksam ucagim var turkiye'ye geliyorum,en erken cumartesi aksami bakabilirim.

yanliz bu aksam ucagim var turkiye'ye geliyorum,en erken cumartesi aksami bakabilirim.
trade pending şu an saygın bakabiliyosan şimdi bak istersen
iyi yolculuklar bu arada

iyi yolculuklar bu arada

eyvallah volkan, bakayim.
baktim hocam, benim acimdan sikinti yok. gecirebilirsin.
ersan'i ben de hedefliyordum da sen erken davranmissin
ersan'i ben de hedefliyordum da sen erken davranmissin