lig tarihindeki en golcü orta saha oyuncusu alex de souza

Anasayfa  \  Forumlar  \  Spor  \  lig tarihindeki en golcü orta saha oyuncusu alex de souza

kaptan alex'ten bir rekor daha

sambacı, sivasspor'a attığı 2 golle ligdeki gol sayısını 131'e çıkarttı.

mehmet özdilek'i geride bırakıp lig tarihindeki en golcü orta saha oyuncusu oldu.

fenerbahçe’nin brezilyalı yıldızı alex de souza’dan yeni bir rekor daha... sarı-lacivertli ekibin sivasspor’u 4-2 yendiği karşılaşmada fileleri iki kez sarsan sambacı, süper lig’deki 131. golünü atarak beşiktaş’ın efsane futbolcusu mehmet özdilek’i (şifo) geride bıraktı, lig tarihindeki en golcü orta saha oyuncusu oldu.

1988-1989 ile 2000-2001 arası beşiktaş’ta 13 sezon forma giyen özdilek, 387 lig maçında 130 gol atmıştı. alex de souza, sivasspor maçında kaydettiği 2 golle, 8. sezonunda forma giydiği 231 maçta gol sayısını 131’e yükseltti ve mehmet özdilek’i geride bırakarak, bir rekora daha imza attı.(fanatik)

kaynak : http://www.spor3.com/kaptan-alexten-bir-rekor-daha-1204476h.htm#ixzz1n1akdgsn  
profil foto

seg

21 Şub 2012 15:22

Mesaj Gönder

bank asya liginin de en golcüsü olabilir..  
profil foto

jam

21 Şub 2012 15:24

Mesaj Gönder

onların zamanındaki orta saha kavramıyla şimdi ki nasıl farklı birbirinden bellii degil.

profil foto

FlyinG...[Eldar]

21 Şub 2012 15:25

Mesaj Gönder

ama helal olsun alexe geldiginden beri lig dışına taşıyamasa da ligin içinde her bi yere taşıdı fenerbahceyi.
tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

profil foto

FlyinG...[Eldar]

21 Şub 2012 15:26

Mesaj Gönder

jam demiş ki:
bank asya liginin de en golcüsü olabilir..

Kahkaha kıskanıyosun fbyi Confused düşmanlara inat dimdik fnerbahçe Razz
siz hepiniz biz tekimiz Surprised ne kafası hacı bu löl. değil mi?

çok büyük en byük kıskanılan ama trkiye kupası bile yok bknz 30 yıl, avrupada başarı yok ama kıskanıyosunuz ve şike fln uğraşıyosunuz fbyle Hi
en son kim koydu kafasıyla türk futbolu nereye giderki hacı löl.

p.s: bir fenerli ile baş etmenin tek yolu çamura yatmada yani, ölü takliti yapmaktır veya futbolla ilgilenmiyorum demektir Razz  
profil foto

skipper

21 Şub 2012 15:30

Mesaj Gönder

cincona hagi
feneve alex
bize kimse gelmedi bunlar gibi Confused:

gelenler diskodan çıkamadığı içindır belki
sergen-ilhan mansız-nouma-q7 hepsi büyük yetenek ama diskodan çıkamıyolar Very Happy  
profil foto

vieras

21 Şub 2012 15:30

Mesaj Gönder

skipper demiş ki:

Kahkaha kıskanıyosun fbyi Confused düşmanlara inat dimdik fnerbahçe Razz
siz hepiniz biz tekimiz Surprised ne kafası hacı bu löl. değil mi?

çok büyük en byük kıskanılan ama trkiye kupası bile yok bknz 30 yıl, avrupada başarı yok ama kıskanıyosunuz ve şike fln uğraşıyosunuz fbyle Hi
en son kim koydu kafasıyla türk futbolu nereye giderki hacı löl.

p.s: bir fenerli ile baş etmenin tek yolu çamura yatmada yani, ölü takliti yapmaktır veya futbolla ilgilenmiyorum demektir Razz

kıskanmıyorum..
adam iyi futbolcu. fenerbaçeyi baya baya sırtladı..

ama bu tabancıya adam gibi adam yaklaşımlarına fitil oluyorum.. yeri gelince de dalgamı geçiyorum...  
profil foto

jam

21 Şub 2012 15:37

Mesaj Gönder

alex mi orta saha Neutral

adam bildiğin forvet oynadı fb kariyeri boyunca..

bknz. fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar Confused

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fenerbah%c3%a7e+k%c4%b1rmak+%c3%bczereyken+tan%c4%b1mlanan+rekorlar  
profil foto

No PaSaRaN

21 Şub 2012 15:44

Mesaj Gönder

antifenerliyimdir ama alex iyi futbolcu iyi profesyonel... hicbir zaman bir hagi degil olamaz da ama agresif degildir faullere tekmelere maruz kalsa bile kalkip kirmizi kart gormez, sorumluluk sahibidir. fenerbahcenin gelmis gecmis en iyi futbolcusudur bence  
profil foto

Yuri Boyka

21 Şub 2012 15:46

Mesaj Gönder

lafım alex'e değil bu arada yanlış anlaşılma olmasın..alex büyük topçu..231 maçta 131 gol çok iyi..ortalaması falan yüksek yani haliyle..ama adam forvet..tr'de forvet oynadı daha doğrusu..  
profil foto

No PaSaRaN

21 Şub 2012 15:48

Mesaj Gönder

alex'in attığı 131 gol şike olmadığının kanıtı Surprised  
profil foto

saralondee

21 Şub 2012 15:48

Mesaj Gönder

sinsice taban basma huyu kötü sadece,gerisinde sıkıntı yok..  
profil foto

Victory

21 Şub 2012 15:54

Mesaj Gönder

yeni kral fernandes, demirören istifa etmeden onu bize vermesini bekliyorum ancak o zaman fenev'li olduğuna inanırım.  
profil foto

balkan

21 Şub 2012 15:57

Mesaj Gönder

burak yılmaz da fantezi futbolda orta saha Surprised  
profil foto

karsinin taksisi

21 Şub 2012 15:59

Mesaj Gönder

aziz baskan doneminde olusmus hicbir istatistigi ciddiye almiyorum  
profil foto

cado