spor toto süper lig 28.hafta mücadelesi saat 19:00 da oynanacak.
iyi olan kazansın
beşiktaş kazanır.
atan alır
keyfiniz yerine geldi, açarsınız tabi topic'i...
bugünki hakemi tebrik ediyorum tekrar... annesini de tebrik ediyorum, böylesini doğurabildiği için...
bugünki hakemi tebrik ediyorum tekrar... annesini de tebrik ediyorum, böylesini doğurabildiği için...
fernandes oynasa topik açmayacaktı erdinç zaten.
gitmek istiyorum ama gidemicem kesin
besıktas alır
gs kazanır puan farkıda 20 ve üzerine dogru gider
En son indians tarafından 19 Şub 2012 22:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son indians tarafından 19 Şub 2012 22:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
saralondee
19 şub 2012 18:59
derbi topiğini beşiktaş-gençlerbirliği maçı bitince açabilir miyim
-----------
yani topic her turlu açılacakti sizin maç başlamadan 1 dk önce sordu adam maç bitince açabilir miyim ,diyerekten?
fernandes ile filan alakasi yok ,bazen fanatiklikten deliriyorsunuz valla : ))
19 şub 2012 18:59
derbi topiğini beşiktaş-gençlerbirliği maçı bitince açabilir miyim
-----------
yani topic her turlu açılacakti sizin maç başlamadan 1 dk önce sordu adam maç bitince açabilir miyim ,diyerekten?
fernandes ile filan alakasi yok ,bazen fanatiklikten deliriyorsunuz valla : ))
bence berabere bitecek.
fırat aydınus yönetir diyelim bakalım
fernandes'in sarılarını zihnine kazıyabilenve yerinde kullanabilen bülent yıldırım gibi bir reyis hakem ile gs evsahibi avantajını harmanlar farka gider
En son yedekteBekleyenMelek tarafından 19 Şub 2012 22:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son yedekteBekleyenMelek tarafından 19 Şub 2012 22:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
maça gidecem büyük ihtimal gelişmeleri ordan aktarırım
ama alırız dibine kadar
ama alırız dibine kadar
arkadaş, algınız ne hale gelmiş... gidin bi doktora felan görünün... sonra bana laf edin...
fernandes kart görmese açmazdın topic'i mi dedim ben??? hasta mısınız, türkçe mi bilmiyorsunuz???
"keyfiniz yerine geldi, açarsın topic'i" dedim...
harbi uçtunuz artık...
fernandes kart görmese açmazdın topic'i mi dedim ben??? hasta mısınız, türkçe mi bilmiyorsunuz???
"keyfiniz yerine geldi, açarsın topic'i" dedim...
harbi uçtunuz artık...
| chirkhin demiş ki: |
| arkadaş, algınız ne hale gelmiş... gidin bi doktora felan görünün... sonra bana laf edin...
fernandes kart görmese açmazdın topic'i mi dedim ben??? hasta mısınız, türkçe mi bilmiyorsunuz??? "keyfiniz yerine geldi, açarsın topic'i" dedim... harbi uçtunuz artık... |