| saralondee demiş ki: |
| benim karlı olmama bu kadar rahatsız olacağını düşünmüyorum kimsenin.
ben komisyonere güveniyorum.iptal ederse rahatsız olmam.kendisine de aynı tarz bi teklif vermiştim. rakamsal olarak gayet uygun olduğunu ama istediğim adamların kritik olduğu için vazgeçtiğini söylemişti |
benim hiç lafım yok zaten...
dediğim gibi yattım pusuya, bekliyorum...
ne demişler... kurt puslu havayı sever...
cendere cendere cendere cendere...
| takas geçer veya geçmez ben komisyonere saygı duyarım
fearless'in bu kadar tepki göstermesinin sebebi takasta benim değil nehir'in karlı olduğunu düşünüyor olması sanırım |
yok hocam benimki durum tespiti aşırı tepki gösterdiğim de yok.. benim için kimin ne takas yaptığı, ne kadar karlı olduğu önemli değil ben durumumdan memnunum ...komisyonerin kararını bekleyelim
| fearlesss demiş ki: |
|
yok hocam benimki durum tespiti aşırı tepki gösterdiğim de yok.. benim için kimin ne takas yaptığı, ne kadar karlı olduğu önemli değil ben durumumdan memnunum ...komisyonerin kararını bekleyelim |
tepki göstermek derken isyan eder bi tavırdan bahsetmedim takası denk bulmama veya kabul etmeme diyelim
aynen dediğin gibi takası denk bulmuyorum
bu hafta maçlar çok kritik
playoff dışında kalanlar içeridekileri yenemezse şansları biter
kazananlar ise sonuna kadar yarışta kalır
playoff dışında kalanlar içeridekileri yenemezse şansları biter
kazananlar ise sonuna kadar yarışta kalır
valla zaten maç eksiğim var... kadroları kıyaslamıyorum bile... ayrıca "komisyoner" etkisi de eklenecek ve hakemler bizi ince ince doğrayacaktır...
o yüzden volkan'a şimdiden hayırlı olsun diyelim...
o yüzden volkan'a şimdiden hayırlı olsun diyelim...
bakıcaz takasa..daha vakit bulup detaylı inceleyemedim..
her yönden değerlendirmek lazım..
sezon ortalamaları, son dönem ortalamaları, değişen rolleri var mı (misal batum), bundan sonra ne olur gibi..
erdinç'e tek sorum var bakmadan ve karar vermeden önce..
benimle olan takas görüşmelerinde hep center sayısını bir arttırmaya yönelikti isteklerin..
1 c verip 2 almadan kabul etmiyodun vs..
şimdi 1 center verip hiç almıyosun..
değişen nedir?
her yönden değerlendirmek lazım..
sezon ortalamaları, son dönem ortalamaları, değişen rolleri var mı (misal batum), bundan sonra ne olur gibi..
erdinç'e tek sorum var bakmadan ve karar vermeden önce..
benimle olan takas görüşmelerinde hep center sayısını bir arttırmaya yönelikti isteklerin..
1 c verip 2 almadan kabul etmiyodun vs..
şimdi 1 center verip hiç almıyosun..
değişen nedir?
nehir'de alabileceğim c olmadığı için bu şekilde anlaştık
splitter sakat gooden bu akşam dönecek diyorlar ama anlaştığımız zaman durumu belli değildi
gortat'ı ben verdim zaten.splitter sakatken nehir duncan'ı vermek istemedi yoksa duncan olacaktı adamlardan biri
takas bu akşam belli olursa ona göre add drop yapacağım
normalde 4 verip 5 alacaktım bell'i söyledim daha önce 1 eksik olup kafa karıştırmasın diye koyduk teklife
splitter sakat gooden bu akşam dönecek diyorlar ama anlaştığımız zaman durumu belli değildi
gortat'ı ben verdim zaten.splitter sakatken nehir duncan'ı vermek istemedi yoksa duncan olacaktı adamlardan biri
takas bu akşam belli olursa ona göre add drop yapacağım
normalde 4 verip 5 alacaktım bell'i söyledim daha önce 1 eksik olup kafa karıştırmasın diye koyduk teklife
şu an iş yerindeyim..akşam eve gidince müsait olabilirsem bakıp değerlendiricem..
gece maçlar başlamadan bakmış olurum sanırım..
gece maçlar başlamadan bakmış olurum sanırım..
takas belli olana kadar alınacak adamlar gitmiş
yazık oldu resmen
yazık oldu resmen
| takas belli olana kadar alınacak adamlar gitmiş
yazık oldu resmen |
sana nooluyo ki??? sen zaten 4 adam verip 5 adam alıcaktın??? giden adamların derdine neyiir düşsün...
ha yok ben takasta aldıklarımı gönderip başkasını alacaktım diyorsan, komisyoner direkt veto eder o takası söyliim...
takas geçmeyecekse raja bell'i drop edip nate robinson alacaktım
freedeki lebronvari adamlar gittiğine göre erdinç takastan cayabilir
komisyoner iptal etmedikçe takastan vazgeçmiyorum
| takas geçmeyecekse raja bell'i drop edip nate robinson alacaktım |
vah yazıııkkk... bekleyeceğine alaydın o zaman...
sen daha twitter'da türk kızlarına olta atmaya devam et...
Sayfa: Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 Sonraki