bu sene tuzla çıkar bölgesel amatöre. 3. lig ayarında takım yapmışlar, çok beğendim.
düşmek daha zor
| left demiş ki: |
| düşmek daha zor |
o kadar saçma ki sistem, atıyorum muğla'dan 3 takım katılıyor. o takımlarligi ilk 3'te bitirdi. 3. olan takım ligden düşebilir, süper amatörün şampiyonuyla playoff oynuyor.
bi de mutlaka 2-3 senede bi sistem deişiyo
her takımın canı yanmıştır bunlardan
her takımın canı yanmıştır bunlardan
|
ooo torpillisin sen |
en güzeli 2. amatör - 1. amatör - süper amatör - 3.lig - 2.lig - bankasya - süperlig
bölgesel amatörün tek güzelliği çok sayıda takımın az da olsa profesyonel ortamla karşılaşması. mesela eşgüdüm toplantısı oluyor, biletli seyirci, işte top toplayıcılar, 4. hakem, şehir dışından takım, hakem geliyor filan, ortam güzel ama statü boktan.
bölgesel amatörün tek güzelliği çok sayıda takımın az da olsa profesyonel ortamla karşılaşması. mesela eşgüdüm toplantısı oluyor, biletli seyirci, işte top toplayıcılar, 4. hakem, şehir dışından takım, hakem geliyor filan, ortam güzel ama statü boktan.
| kennyyyy demiş ki: |
| sorma |
kıymet bilirler
ben misafirim desen bile ağırlar iii bakarlar
ama güven olmaz tabi
|
kıymet bilirler ben misafirim desen bile ağırlar iii bakarlar ama güven olmaz tabi |
tokalaşırken saatini alırlar adamın
bırak saati biizim bi ark başka bi arkın 125 bin lirasını aldı
hala kayıp
| bırak saati biizim bi ark başka bi arkın 125 bin lirasını aldı |
arkadaş arkadaşa bunu yapar mı yaa
arkadaş arkadaşa 125 bin lira verir mi esas ya
|
arkadaş arkadaşa bunu yapar mı yaa |
lol
| 3 bin alıp 6 bin vermiş sonra 10 bin istemiş 20 vermiş en son 125 istemiş babayı vermiş |
puahahauah ulan işe bak yaa