kendi sahasında daha çok puan kaybetti çoğu karadeniz takımı gibi rize
başka melmekette oynasınlar maçları

tam sayfası

hayır sanki mustafa denizli takımı 8inciyken aldı, 3üncü takımı sen ben de çıkarırız lige yani

çay çay çay
kur kur kur
çayı demleyin
rize geliyorr
kur kur kur
çayı demleyin
rize geliyorr

2 postum var bugün..
biri rizespor için;
çıktık ulan..!!!
bekle bizi nou camp
biri rizespor için;
çıktık ulan..!!!
bekle bizi nou camp

meta reyis ozelttin kendini, ayhan ışık ile geldinhosgeldin
hoşbulduk melek kardeş...
seni fahri rizeli seçmek gerek.. burdaki pek çok rizeliden daha fazla sahip çıkmışsın topice : )
eyvallah..
bu arada sana önümüzdeki yılların en iyi yerli sol beki söylüyorum; oğuzhan berber..
bak yaz bu ismi bir kenara bir kaç sene sonra çok büyük paralara satarız bu topçuyu biz..
demedi deme : )
seni fahri rizeli seçmek gerek.. burdaki pek çok rizeliden daha fazla sahip çıkmışsın topice : )
eyvallah..
bu arada sana önümüzdeki yılların en iyi yerli sol beki söylüyorum; oğuzhan berber..
bak yaz bu ismi bir kenara bir kaç sene sonra çok büyük paralara satarız bu topçuyu biz..
demedi deme : )
sen yaşıyonmu meta
aradaki bir kesinti oldu sanırım.. fark ettim : )
yine olur belki..
ama topic tamda demini almış.. 53.sayfa.. : )
yine olur belki..
ama topic tamda demini almış.. 53.sayfa.. : )
metastatic demiş ki: |
hoşbulduk melek kardeş...
seni fahri rizeli seçmek gerek.. burdaki pek çok rizeliden daha fazla sahip çıkmışsın topice : ) eyvallah.. bu arada sana önümüzdeki yılların en iyi yerli sol beki söylüyorum; oğuzhan berber.. bak yaz bu ismi bir kenara bir kaç sene sonra çok büyük paralara satarız bu topçuyu biz.. demedi deme : ) |

sen yoksun diye bakkali kizdirmak icin biraz giydirdim takima ama bilendi topcular sayemde

yedektebekleyenmelek demiş ki: |
eyvallah basgan ![]() sen yoksun diye bakkali kizdirmak icin biraz giydirdim takima ama bilendi topcular sayemde ![]() |
5 yıl olmuş melek kardeş.. diline sağlık diyelim : )
her sene ömrümüz en az iki yıl aldı bu takım..
bu demek oluyor ki 5 x 2=10 yıl..
yani fazla yaşamayız biz söyleyeyim sana : )
allah gecinden versin

amin : )
bu arada rıza çalımbay hayırlı olsun rizemize..
bu arada rıza çalımbay hayırlı olsun rizemize..
en son bizi bırakıp gittiğinde 5 yıl sonra kendimizi toparlamıştık ama olsun..eğer performansı yakalarsa gözüme girer : )