la liga yeni sezon fikstürü bugün belli oldu. ilk hafta barca racing deplasmanına real madrid ise mallorca deplasmanına gidiyor. topal valencia ise ilk hafta malaga deplasmanında.
ilk el clasico ligin 13. haftası 28 kasım’da camp nou’da. rövanşı ise 17 nisan’da bernabeu’da. barcelona’nın ilk zorlu sınavı 3. hafta atletico madrid deplasmanı. beladır bilirsiniz.
ilk madrid derbisi ise 7 kasım’da real’in evi bernabeu’da..
ilk haftanın tam fikstürü ise şöyle;
levante-sevilla
mallorca-real madrid
espanyol-getafe
atlético de madrid-sporting
real sociedad-villarreal
deportivo-zaragoza
osasuna-almería
racing-barcelona
málaga-valencia
hércules-athletic
En son doomsday tarafından 11 Ağu 2011 17:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
diğer
diğer yok
sadece real madrid ve barcelona'yı koyacaktım aslında.
sadece real madrid ve barcelona'yı koyacaktım aslında.
saçmasapan bi lig oldu..valencia'nın eski günlerine dönmesini istiyorum
real barçayı mourinho sayesinde yener ama dier takımlara naparlar bilemem..ikisi de aşırı güçlü oldular..
canales'i oynatıcağını umuyorum josenin..
real barçayı mourinho sayesinde yener ama dier takımlara naparlar bilemem..ikisi de aşırı güçlü oldular..
canales'i oynatıcağını umuyorum josenin..
sağ bekte nasıl sıkıntı var ya.maicon olmasa dünyanın en iyi sağ beki olacak adamdan bahsediyoruz
sol beke de adriano alındı. fabregas gelse takım tamam
yalnız guardiola ve del bosque ve katalan halkının prensi busquets (yanlış yazdım sanırım) her türlü ilk 11 oynar
sol beke de adriano alındı. fabregas gelse takım tamam
yalnız guardiola ve del bosque ve katalan halkının prensi busquets (yanlış yazdım sanırım) her türlü ilk 11 oynar
| no pasaran demiş ki: |
| sağ bekte nasıl sıkıntı var ya.maicon olmasa dünyanın en iyi sağ beki olacak adamdan bahsediyoruz sol beke de adriano alındı. fabregas gelse takım tamam yalnız guardiola ve del bosque ve katalan halkının prensi busquets (yanlış yazdım sanırım) her türlü ilk 11 oynar |
babası da yardımcı antrenör oldu zaten
sergio ramos varken alves kim
alves'in sözleşmesi biticek seneye satabilir barcelona.
alves'in sözleşmesi biticek seneye satabilir barcelona.
ramos'u unuttum evet. 3 numara o zaman
sarbi varken
| jesus demiş ki: |
| maicon
ramos alves bence. |
| jesus demiş ki: |
| maicon
ramos alves bence. |
alves'ten önce var ya daha iyi adam
eboue falan bile daha iyi olabilir
arsene wenger sagna oynatcam die onu açıkta oynatınca perf. düştü ama bek oynarken fenaydı
eboue falan bile daha iyi olabilir
arsene wenger sagna oynatcam die onu açıkta oynatınca perf. düştü ama bek oynarken fenaydı
tamam oğlan adam sevmiyosun can onu biliyoruz da alves de iyi yani
ne zaman ılk maclar
sergio ramos
plase bow man bosignwa
plase bow man bosignwa