bir çok arkadaşım sitem açıldığında adresini bildirmemi istediler.bir çok konuda temel bilgileri edinebileceğiniz bir alternatif site düzenliyorum.henüz çok yeni ve her türlü öneriye açığım.saygılar...
www.demirfitness.com
www.demirfitness.com
| q demiş ki: |
| 94-96 yılları arasında suadiye eurogymdeydim
gülderen hoca ne kadındı maşallh jelo'da yoktu oyle popo |
hayırlı olsun
|
tanıyo musun sen? |
| aslankral demiş ki: |
| hayırlı olsun |
| ilon demiş ki: |
| teşekkür ederim.eksik bir şeyler fazla bir şeyler nedir yorumun? |
fitness için daha etkili yorumlar , telkinler , kademeli programlar eklenebilir ,
beslenme bölümüde ekleyebilrsn daha iyi olur aslnda
|
fitness için daha etkili yorumlar , telkinler , kademeli programlar eklenebilir , beslenme bölümüde ekleyebilrsn daha iyi olur aslnda |
| step kaldırıldı ben ona üzülüyorum |
| haklısın hepsi yapılacak site bugün elime geldi ve daha önce yazdığım yazıları ekledim pek çok yazım daha olacak fitness la ilgili her konuda |
içerik olarak çok geliştirilir ,
tasarımcı olarak yorum yapmyrm , : )
| dizler için önemli problemler oluşturuyor step o nedenle kaldırıldı.spinning in de kaldırılması an meselesi bu bağlamda... |
yazın fln ağır efor antrmnları zor olur ztn dimi
bir çok kişinin işine yarayabilicek
hatta bir çok kişinin istediği şeyi söyliyim hemen =)
evde yapılabilicek hareketlerle oluşturulmuş bir program =)
hatta bir çok kişinin istediği şeyi söyliyim hemen =)
evde yapılabilicek hareketlerle oluşturulmuş bir program =)
|
biliorum, lif kopmalarına sebep oluyor. ben de ne aletli çalışma ne de aurobik sevmiorum. o yuzden liseden beri spor yaptığımı bilmem ama her gören voleyballla mı uğraşıosun fln dio en sevdiğim yerim omuzlarım, tşk.ler .pp |
| frolic demiş ki: |
| bir çok kişinin işine yarayabilicek
hatta bir çok kişinin istediği şeyi söyliyim hemen =) evde yapılabilicek hareketlerle oluşturulmuş bir program =) |
|
yazın fln ağır efor antrmnları zor olur ztn dimi |
| evet yazın efor antremanlarından çok şekillendirici ya da durumu koruyucu egzersizler yazarız |
kinesis iyi gerçekden sanırım var , benmde çok ilgimi çekiyor bi kere deneme fırsatım oldu her eve lazım