| klan demiş ki: |
| sanki aziz yıldırım yanına 3 danışman aldırmış ve bunları yazdırmış.. nerden alıntı bilemiyorum ama tamamen fenerbahçe manifestosu bunlar...
bence deli saçması.. |
| supernova demiş ki: |
| zaten sonucunda bi şekilde fenerbahçeye faydası olacak şeyler hep deli saçması dimi?
bundan bursaspor da yararlanmıyacak dimi? gerçi bursaspor gibi orta sıraların takımlarının işine gelmez 10 takımlı ligler..rahat maç satıp maç alamazlar |
| kushcu_gs demiş ki: |
| abicim avrupa birligi uyesi olmayan
ve yabanci siniri uygulamayan bir ulke gosterin direk size hak vericem |
|
soruma cvp vermek cok mu zor ki soruyla karsiliyorsun |
| beni anlamakta zorluk cekenlere sozum
avrupa birligi uyeligiyle paralel bir durum bu ispanya italya bu siniri mecburiyetten uygulayamiyor cunku ab vatandaslari istedigi ulkede calisabilme luksune sahip simdi sen yabanci sinirini kaldirdiginda benim futbolcu x bir avrupa ulkesinde yabanci statusunde sayilmadan oynayabilecek mi |
| buna katılıyorum
fenerin de hezimetleri yazılmalıydı ama bunlar yazılmadı diye burdaki maddeler gerçekligini kaybetmez bence türk futbolunu düzlüğe çıkarabilecek bir takım yenilemelerdir burda bahsi geçenler. |
| sen kalkıp hemen ilk cümlenden fenerbahçeyle ilgili yorum yaparsan ben de senin takımınla ilgili yorum yaparım
yıllardır aglarsınız camia olarak düştügünüz sene bjk rakiplerinize yattı diye..tamam yamış olabilir sizin son 6 maçı nasıl kazandıgınızı hiç konuşmazsınız neyse olay bu degil ama görüyorum ki fenerbahçenin sivas galibiyetinin altında bile bişeyler arıyorsanız söylenecek laf yok. iyi takılmalar size |
|
yabanci siniri ab ulkesi oldugun anda uygulayamazsin zaten sen ab ulkesi olmadan ab ulkelerinin tekelindeki bir turnuvaya katildigin gercegini unutuyorsun |
|
butun futbolcular ispanyada oynayacak isvecli gleip oynarken bizde bizim genc ozgurcan isvecte norvecte hangi statude oynayacak |
|
sen yabanci sinirini kaldirarak haksiz rekabeti kendince kaldirirsin ama turk futbolcularini bitirirsin mesela arsenalin altyapisinda 3 tane danimarkali vardir ama arsenalin altyapisinda 3 tane turk olamiyo engeller var engelleri kaldirsinlar bizde kaldiralim |