benim hatirladigim kadariyla bahsi gecilen bostanci gm konseri robert plant idi.
o adamların ii bişey yapacaından eminim ben
abi bende hatırlayamadım şimdi adını da steve vai olayını çok net hatırlıyorum tam senin dediğin gibiydi. ne de olsa hatıra bir adet pena bir adette bagetimiz var nıhaohao
| murakami demiş ki: |
| ne çaldılar? yeni besteler de var mıydı? mi kubbesinden mi çaldılar? |
yeni beste yoktu, uzun süredir çalmadıklarını, hazırlayabildikleri kadar şarkı hazırladıklarını söylediler ve crying game, yollar, çarklar, derinlik, ateis gibi eski şarkılar çaldılar, efsane filan bekledik ama o kadar çalışabilmişler, bis te de aynı şarkıları çaldılar, ama unutulmazdı gerçekten...keremde çok baskın değildi orjinale sadıktı genelde
düzeltme: haklısınız steve vai konseri değil page & plant konseriydi alt grup ooldukları. karıştırmışım. iki konser de süperdi gerçi.
| hakiki kertenkele demiş ki: |
| öncelikle bostancı'da ön grup oldukları konser, 98'deki jimmy page & robert plant konseri olmalıydı...
kurban'ın dağılmasının ardından kerem nekropsi ekibine dahil olmuştu... grubun yeni albümünden gelecek olan bir parçası zaman zaman, radyo d - maximum rock programında yer alıyor... gelen ilk tepkiler, nekropsi'nin bir şey kaybetmemiş olduğu ve geçen zamanla kazandıkları edinimlerin müziklerine iyi bir biçimde geldiği yönünde... kaçıranlar için "baba" adlı bu çalışma yeniden çalınabilir |
yeni kadroyu tv programına davet etmek, canlı birşeyler dinlemek mümkün olur mu acaba?
| hiperaktif koala demiş ki: |
| kanimca mi kubbesi gibi bir album yapamayacaklardir.. ama bu demek degil ki "guzel olmaz" elbette yine albumleri hos olur kanimca.. zira cok takdir ettigim ve muziklerini sevdigim insanlar.. |
katılıyorum. benim de fikrim bu yönde...
rolling stone nun bu ayki sayısında eylüle çıkacağı yazıyo nekropsi albümünün.
valla baya zaman oldu bence daha da ii olmustur merak ettim simdi!
uzun süre sonra babylonda tekrar dinledim adamlar süper
yanlış anektodlar. bostancı gosterı merkezı'nde steve vai değil page & plant'ın ön grubuydular.
ayrıca mi kubbesi 1996 da çıktığı hesaba katılırsa döneminin çok ötesinde bi soundu vardı. hala ilk günkü gibi dinlenebiliiyorsa, windows 95 in faal olduğu dönemde analog yöntemlerle kaydedildiyse ( o dönem türkiyede pek davul kaydı yapılamıyordu ) kayıt kalitesi saygıyı hak etmektedir.
ayrıca mi kubbesi 1996 da çıktığı hesaba katılırsa döneminin çok ötesinde bi soundu vardı. hala ilk günkü gibi dinlenebiliiyorsa, windows 95 in faal olduğu dönemde analog yöntemlerle kaydedildiyse ( o dönem türkiyede pek davul kaydı yapılamıyordu ) kayıt kalitesi saygıyı hak etmektedir.
grubun 2 üyesi; cem ve cevdet muhtelif eğitim kurumlarında ses teknolojisi üzerine dersler verirler,vermişlerdir.kitabını da yazarlar)asıl favorim gitarcıları tolga,ufku çok geniş bir tıp doktoru. ferhat göçer kabusunun panzehiri gibi.)
tolga artık amerıka'da. gokhan var yerıne.
tolga bey denk gelince ara ara gelip gidiyor türkiye'ye konserler,kayıtlar için felan.